Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektem mennyire fontos, hogy mit szólnak a barátok, az utcán lévó emberek a barátnőtökre?
Hát, én ha megismerkedek valakivel, és megtetszik, akkor nem ezen agyalok... Hanem, hogy alig várom, hogy bemutathassam a barátaimnak, milyen jó fej, milyen rendes, stb... Az én barátaim ilyesmi miatt biztos nem néznének le, elfogadnák a döntésem, és mint eddig mindig, igyekeznének összebarátkozni az illetővel :)
A család se ezek alapján szólná meg, hanem hogy milyen a végzettsége, munkája van-e, miféle, stb. A kinézetét meg csak olyan szinten figyelik, hogy legyen haja, minden foga megvan-e, testfestve van-e, piercing, stb, és azért ne nézzen ki egy utolsó vadparasztnak.
Az emberek az utcán meg az utolsó kategória, aminek érdekel a véleménye- azaz, egyáltalán nem érdekel, mások mit mondanak. Nagy részük csak irigykedik, hogy nekem legalább van valakim, szerintem.
Bár mostani barátomat azért irigyelhetik is tőlem :D De még ha csúnya is lenne, akkor is ugyanígy vélekednék... mert volt már nála rosszabbul kinéző barátom is, és akkor se érdekelt mások véleménye, főleg nem az egyszeri emberé, aki az utcán csak negyed másodpercre lát, és valószínűleg nem is tudatosul benne, hogy látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!