Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiuk, ha ugy erzitek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ha ugy erzitek az exetek akit nagyon megbantottatok fontos nektek es el tudjatok kepzelni vele az eleteteket akkor harcoltok erte akkor is ha o kidobott?

Figyelt kérdés

2012. dec. 30. 13:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
En lany vagyok egyebkent...en dobtam ki a pasim de volt ra okom, viszont en is hibaztam...sajnos nem tudok ilyen gyakorlatiasan gondolkodni a dolgokrol h keressek mast stb...azt szeretnem ha o jelentkeznek es kicsit megharcolna ertem...csak kivancsi voltam e h most akkor tenyleg igy mukodik es mindenki igy fogja fel h ha vege akkor el kell felejteni, uj eletet kezdeni stb...
2012. dec. 30. 13:58
 12/21 anonim ***** válasza:

11

Ilyen esetben nincs "megharcolás"sem egyik, sem másik részről. Örülj, ha lesz lehetőséged rendezni a dolgokat.

2012. dec. 30. 14:01
 13/21 anonim ***** válasza:

10

Hát persze:DD

2012. dec. 30. 14:02
 14/21 anonim ***** válasza:

ha van egy bokros lovad akit nem tudsz betőrni, csak folyton visszapattansz a nyeregbe, de a ló folyton ledob a hátáról, akkor addig próbálkozol amíg megdöglik a ló?

a döglött lovat pedig nem megülni kell, hanem feldolgozni...

vaaaagy... ha így jobban érthető...

addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik.

ha egy férfit az anyagiak miatt hagytak el vagy dobtak ki, az a férfi soha nem fogja visszaküzdeni magát a nőhöz aki kirakta.

ez a legmegalázóbb egy férfi számára...ez pont olyan, mintha egy nőt a külseje miatt hagyna el egy férfi...

2012. dec. 30. 14:10
 15/21 anonim ***** válasza:

Akárhogy okoskodtok, ez nem azon múlik, hogy ki mit csinált, milyen romlott belülről, hanem egy dolgon: Szeretet és/vagy ragaszkodás.

Ha ebből a kettőből egy megvan, akkor nincs az a szakítás, nincs az az ok, ami a két félt megakadályozhatná, hogy újrakezdjék.

Mert van, akit senki nem tud pótolni.

Egy, aki pótolhatatlan, sok, aki pótolható.

2012. dec. 30. 14:12
 16/21 anonim ***** válasza:

"ha egy férfit az anyagiak miatt hagytak el vagy dobtak ki, az a férfi soha nem fogja visszaküzdeni magát a nőhöz aki kirakta."

Egyetlen nő sem rakja ki a pasit anyagi problémák miatt.

Az anyagi úgy jött szóban, hogy egy jelenlegi nő féltékeny egy exnőre. és reszket a pénz miatt, hogy a két ex ismét összetalálkozik.

2012. dec. 30. 14:12
 17/21 anonim ***** válasza:

15-öske

Te egy ász vagy. Pacsit Neked:DD

2012. dec. 30. 14:13
 18/21 anonim ***** válasza:

16#-os

nem-e?

hát engem képzeld el ezért raktak ki.

van/volt munkám jól kerestem/keresek az átlaghoz képest, mégis amikor szóba hoztam, hogy miért nem vagyok elég jó, miért kell más pasi után koslatni, azt a választ kaptam, hogy csoró vagyok.

Az új pasi gazdag... két webáruháza is van...

nos akkor, hogy is van ez???

ja és én vagyok a szar szemét, amit soha, de soha nem fogok tudni feldolgozni, az önbecsülésem zéró.

a nőket eltaszítom magamtól, mert nem tudok anyagi biztonságot nyújtani egyiknek sem. és nem akarom előlről kezdeni ugyanazt a szart...

2012. dec. 30. 14:23
 19/21 anonim ***** válasza:

18

Nem, egy igazi és valódi nő nem.

Ha műnőt választasz, ne csodálkozz, hogy így jársz. Mert nekik olyan faszi kell, akivel megtudja csináltatni az önmaga felpumpálását.

2012. dec. 30. 14:25
 20/21 anonim ***** válasza:

19#-es

valahogy ez engem nem vígasztal.

őt sem műnőnek ismertem meg.

honnan tudhatnám ezek után, hogy kiben bízhatok?

inkább élek magányosan, mint azzal a tudattal, hogy ez a színjáték egyszer megismétlődhet.

porig alázott, csak azért, hogy önigazolást nyerjen és ne nézze senki ribancnak amiért lecserélt, gusztustalan és undorító volt.

2012. dec. 30. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!