Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ronda nővel az ex előtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nővel az ex előtt, létezik jobb bosszú?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy nővel, de eszméletlenül ronda. Szerintem még idegbeteg is mellé. De csak azért, mert a rohadék exem, lebukott, hogy egy másik pasival van és csak azért szedtem fel ezt a csajt, hogy visszavágjak a rohadék exemnek. Mert ez őt idegesítené, hogy egy nála rondább nővel vagyok. De mi van, ha ez a csaj moreszolni akar és nem fog felállni rája?

S ráadásul még ismeri is az exemet.

Csak addig kell, még az ex lát minket párszor, azt utána kirúgom a csúf boszorkányt.

szept. 19. 18:37
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Megszületett a zseniális tervem. Megálmodtam.

Van még Pesten a Van Gogh kiállítás? Tudjátok, az a zeneszerző, amelyik írta a Pál utcai fiúkat.

Az ex szereti az ilyen kultúrát, művészetet, meg hát én is. Kenem-vágom az összes művészeti stílust, meg az összes festő életrajzát.

Na szóval a következő üzenettel:

Szia baba!

Van most Pesten egy Van Gogh kiállítás, és eszembe jutottál, mert tudom, hogy szereted az ilyesmit. Gondoltam, elmehetnénk együtt megnézni, mint két régi ismerős. Nem kell ezt túlkomplikálni. Ez csak egy kiállítás, és néha nem árt egy kis szünet a mindennapokból. Nem kell mindent megosztani a pároddal, nincs benne semmi extra. Ez olyan, mintha felügyelne téged. Szóval, ha van kedved, ne agyalj rajta túl sokat, csak gyere el, és nézzük meg együtt. Puszi.

Na hát lehet erre nemet mondani? Azt már nem írom oda, hogy izélhetnénk is egyet. A törpapa meg hadd tévézzen addig otthon. A csaj meg mondja azt neki, hogy csak templomban volt. XD

szept. 24. 08:18
 42/43 anonim ***** válasza:
Erről lerí, hogy meg akarod dugni és sunyiskodsz. Sztem lépj túl a dolgon.
szept. 30. 13:50
 43/43 A kérdező kommentje:

Hát persze, hogy azt akarom! Jól alája cserdíteni a 29 centis puculóval. A papa meg hadd tévézzen addig otthon. A lankadt farkával már ott nem sok vizet zavar.

Amúgy is el lettem utasítva, mert mint írta, az a törpapával nem lenne fair, ha velem jön múzeumba. Az igaz, két fele nem játszik a csaj, de farokból, farokba ül. Közben meg megjátsza a nagy vallásost.

És akkor az iskolákban meg erőltetik az etika órát. Na most képzeld el, mikor egy ilyen pedagógus bemegy és erkölcsről kezd papolni. Még jó, hogy az osztálya nem ismeri a magánéletét, mert körberöhögnék.

Így van, igazad van! Túl kell lépni a dolgon. 2 éve a csajnak még hatalmas elvárásai voltak, olyan magasra tette a lécet, hogy jómaga, még az alját sem érte el. De ahogy látom, már egyre jobban megy lefele az a léc. Pár év múlva meg már a csaj ápolónőt játszhat. De gondolom csak némi örökség reményében állt össze az öreggel. Mert hát a csajnak nincs semmije, 50 évesen a mama hotelban tengődik.

Szóval amikor lebukott a cukrászdában a pasival, (előtre 2 nappal meg még rajtam lovagolt) akkor ott a csajt nyakon kellett volna önteni egy itallal, azt elfelejteni.

De más nő is megcsinálja ezt. Én egyre jobban azt látom a társadalomban, hogy a jövőben, egyre inkább nem lesznek párkapcsolatok, mert már szinte mindenkinek csak ideiglenesen kell valaki. Ilyen, hogy elköteleződés, már egyre inkább nem ismerik az idősebb nők sem.

Szóval így van. Túl kell lépni rajta. De attól még rohadt idegesítő, mert az a kép amit mutatott magáról, abból semmi sem igaz.

Az új csajnak meg bofonom az orrszőrét, mert kilóg az orrából, azt egy kis itallal már nem is olyan ronda.

okt. 1. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!