Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nővel az ex előtt, létezik jobb bosszú?
Összejöttem egy nővel, de eszméletlenül ronda. Szerintem még idegbeteg is mellé. De csak azért, mert a rohadék exem, lebukott, hogy egy másik pasival van és csak azért szedtem fel ezt a csajt, hogy visszavágjak a rohadék exemnek. Mert ez őt idegesítené, hogy egy nála rondább nővel vagyok. De mi van, ha ez a csaj moreszolni akar és nem fog felállni rája?
S ráadásul még ismeri is az exemet.
Csak addig kell, még az ex lát minket párszor, azt utána kirúgom a csúf boszorkányt.
Egy 30 éves Swift, már old timer. És én kedvelem az old timereket, autóba is, meg nőbe is. Főleg ha jó állapotú, megkímélt.
Hát de én is valaki helyére kerültem oda. Akkor ha kirúgja azt a koboldot, akár én is visszakerülhetek a helyére, nem?
Járunk, kúrunk, szakítunk. És akkor azt mondják, hogy "a mai fiatalok". De most komolyan, mit várunk, ha már az 50+ nők is ezt játszák? Manapság elköteleződni, már senki nem akar? Én vagyok csak ilyen old school gondolkodású?
Szóval azt mondod lenne csajbunyó? Felvenném telefonnal, kiraknám a Youtube-ra, hadd élvezze más is a pankrációt:)
Én az exre fogadnék. Mert a csúnya csaj, 160 centi, meg kb 50 kiló. Az ex már nehéz súlyú, kb. 180 centi, meg majd ugyanennyi kiló. Az még engem is simán kipitsázna. Nem is mertem nála az ágyban rosszul teljesíteni sosem, mert egyszer rossz kedvében találom, azt engem is befalt volna egy kis krumplipürével.
De jó is volt morelni a csajt, a hatalmas, terebélyes színpitsába bele lehetett fulladozni. A két hatalmas seggpart között a vájatban, eltűntem. A 29 centis ombrák úgy eltűnt benne, hogy föl se nyögött. Úgy járt benne föl-le, mint a Zsiguli dugattyú.
Meg eregetett olyanokat, hogy a szele lelökött az ágyról. De nem csak moreszolás közben, de az utcán is. Ment mint egy Cater dózer, azt közben hátul meg hatalmasakat eregetett.
Meg huggyozott, minden bokorban egyet. Mint valami kutya.Andalogtunk a parkban, azt bement a bokorba, azt csorgatott. Volt hogy reggelre, azt a nagy diszperzites vödröt, háromnegyedig pisálta.
De szerettem, mikor széjjel szívgált mindenhol. Túl voltunk egy nagy szeretkezésen, azt lementünk a boltba. Szét voltam szívgálva. Kikötött a bolt elé, mint valami kutyát. Ne menjek be vele, mert őt a kasszás Erzsi nem így ismeri.
A rák egye ki a mindzsóját, de jó lenne még alája cserdítteni. Csak most az a törpe ott vergődik rajta.
S az érdekes, hogy mindkét csaj
Nagyon vallásos,
Mindkettőn végigment a fél ország,
Mindkettő pedagőgős,
Mindkettő ugyanazon szakos,
Mindkettő ugyanazon fejér megyei kisvárosban. (A kisváros nevét nem írom le, mert felismerhető lenne)
Eddig a '74-es születésű csajok akadtak horogra, most úgy látszik jön egy rosszabb periódus. A nagyon vallásos, rongyá kefélt, pedagógusok. Fúj!
Ugye? De az a baj, hogy már csak fantázia maradt ebből. Pedig ha összejött volna a tervem, akkor most nem lenne ez a helyzet. Számtalanszor teletöltöttem, hogy terhes legyen. Az meg sipákolt, hogy "nehogy beengedd a g*cit!"
Ha beleraktam volna a puját, akkor legalább maradt volna.
Mindig nyígott, hogy már megint megtöltöttem, most megint aggódhat. Hát inkább én aggódhattam, hogy sikerült-e! Akkor most nem lenne ez a helyzet.
S azért nem jött össze, mert mindvégig rossz lyukba raktam. Mindenki fantáziájára bízom melyikbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!