Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik nőknél a "befejezetlen ismerkedést követő bosszú"?
Többször is volt olyan lány az életemben, akivel randiztunk, elcsattantak csókok, petting, de nem feküdtem le velük és végül nem is jöttem össze (rájöttem nem illünk egymáshoz). Egy idő után az összes ilyen lány elkezdett aljas bosszút állni, pl. terjesztettek rólam ezt azt a hátam mögött, vagy az egyetemen szándékosan nem írták rá a nevem a beadandó feladatokra, vagy amikor baráti teázásra hívtam az egyiket (mert bírtam egyébként mint embert), szabályosan szemét és lekezelő volt és nulla korrektség volt benne.
Miért lesznek a nők ilyen kicsinyesek és bosszúállók, ha egy pasi nem jön össze velük? Nem kötelező összejönni minden lánnyal, akivel randizunk, hiszen az az ismerkedésről szól. És én nem voltam szemét velük, lekezelő...
egy haverom világosított fel valami angol kifejezéssel (pszichológiát tanul), hogy ez létezik a nőknél, a "befejezetlen ismerkedést követő bosszú"
szerintetek?
Van ilyen, de férfiaknál is. Nekem volt, h egy bevásárlóközpont férfi vécéjébe került ki a telefonszámommal,ez a szöveg: Sz*pok, b*szok...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!