Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ronda nővel az ex előtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nővel az ex előtt, létezik jobb bosszú?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy nővel, de eszméletlenül ronda. Szerintem még idegbeteg is mellé. De csak azért, mert a rohadék exem, lebukott, hogy egy másik pasival van és csak azért szedtem fel ezt a csajt, hogy visszavágjak a rohadék exemnek. Mert ez őt idegesítené, hogy egy nála rondább nővel vagyok. De mi van, ha ez a csaj moreszolni akar és nem fog felállni rája?

S ráadásul még ismeri is az exemet.

Csak addig kell, még az ex lát minket párszor, azt utána kirúgom a csúf boszorkányt.

szept. 19. 18:37
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Hú bammeg, hangosan röhögök a sztorin is, meg a kommentjeiden is 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kis humorherold, inkább menjél aludni. Vagy nézz stand up comedyket, hátha az csiszol a humorodon

szept. 19. 23:23
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Baj van a toronyban.
szept. 20. 00:31
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyan mivel jobb, az a kerti törpe tata?"

Tippre: Mindenben.

szept. 20. 00:33
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

"Készülök az orvosi disszertációmra."

Itt vége a dalnak...

szept. 20. 00:35
 25/43 A kérdező kommentje:

Mi az a minden? Az ex egy kimondottan magas nő. Meg jó nagy úszógumival. Vagy inkább traktor belső. Szóval nem olyan kis vézna, kis ropi csaj. Jó nagy tenyeres-talpas parasztasszony. Mindig kritizálta az én magasságom is, hogy mert csak egyforma magasak vagyunk és neki fontos, hogy a partnere magasabb legyen nála. Azt erre lecserél, egy kerti törpére. Tán kis ember, nagy bottal jár vagy kis ember, kis szerszám? Hogyan van ez? Szegény nem tudja, hogy ott maximum ő csak harangozni fog.

Egyszer azt mondta az ex, hogy nyomja a pecsétgyűrűm. Hát mondom, az nem a pecsétgyűrűm, az a karórám, te! 2 milliós arany Rolexem ott maradt benn a mindzsójában.

Azt mondta, a szüléstől ilyen. Szerette aztat is, mikor öklözöm, azt vonyított közben. Meg szerette az anált is, adtam nekijje hátúrú, kenytem, azt tapsolt a popója közben.

Ez az új csaj, ez meglátja mim van, szerintem nem is engedi betenni. De tényleg kicsit nagyobb a méretem az átlagnál odalenn.

szept. 20. 07:27
 26/43 anonim ***** válasza:
54%
"Szegény nem tudja, hogy ott maximum ő csak harangozni fog" - Annyira tág? 🤣
szept. 20. 09:44
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Én, ha ilyet látnék exként (mondjuk nem csaltam meg senkit soha), azt gondolnám, "na hát csak ilyen jutott neki, nekem meg jut jobb is, nem véletlenül szakítottunk".
szept. 20. 11:57
 28/43 A kérdező kommentje:

Hát kitágítottam rendesen.

szept. 20. 11:57
 29/43 A kérdező kommentje:

De hogy a gyászba szerezzek egy "szép" nőt. Sosem kellettek a modell külsejű nők. Én mindig a belső értékeket tartottam szem előtt, mert én nem vagyok felszínes. Sosem álltam be a százezredik rajongónak, valami menő csaj holdudvarába.

Ki emlékszik A nagyon nagy ő című filmre? Na én is olyan vagyok, mint abban a Hal Larson.

Hogyan szerezhetem vissza az exem? Jaaaaaj meghalok a bánatba!

Végülis az új nő, egy kis itallal már nem olyan csúnya. Csak tele van a nyaka vmi papillómákkal. Majd rakok rá sálat. Azt remélem a mindzsáján nincsen. Vagy ott majd más meglepetés fogad?

szept. 20. 23:36
 30/43 anonim válasza:
63%

Szia! Ha egy rondább nővel jössz össze,azt valószínűleg érzékelni fogja, hiszen teljesen egyértelmű,hogy csak vissza akarsz neki vágni!

Illetve ha neki már van más,lépj teljesen túl rajta,ugyanis nem gondolom,hogy akkor ő gondol rád!

szept. 21. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!