Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hosszabb ideig nálatok van a párotok főztök rá/vendégül látjátok minden téren? (Főleg párkapcsolatban élőket kérdezem)
A lakótársak biztosan nem szolgálják ki. Tényleg benned van a csicska vér, ez nem kérdés már bocsika.
Az én nagymamám, anyám ugyanazt csinálta és amikor már fel fogtam ésszel, hogy pattogniuk kell mert olyan lusták a férfi neműek én szóltam rájuk, hogy elég volt.
Amúgy apum, nagyapám szintén dolgos férfiak voltak és nagyon jók hozzám, de nem tudtam elnézni, hogy még a kaját is ki kellett nekik szedni.
Megfogadtam akkor, hogy soha az életben nem fogom hagyni, hogy engem a férfiak csicskának nézzenek és nem is hagyom.
Tehát gyenge kifogás, hogy mit láttál otthon mert én is láttam és mégis ellenkezőleg csinálom.
Szerintem is egyértelműen takarítónő és szakácsnő vagy még ő henyél a kanapén.
Neki kéne szégyellnie magát mert bár tudja, hogy nincs bőven időd és még ő is jár hozzád látogatóba mégse segít úgy mint illene.
Nem az anyukája vagy, ő sem 5 éves. Gondoskodjon ő arról, hogy mit akar kajálni és ha látja, hogy rendetlenség van akkor csinálja meg. Nem szakad bele.
Sejtem, hogy nem este 21-ig dolgozik. Van ideje és ha nem tetszik neki akkor menjetek hozzá és ő ugráljon téged körbe.
Ha ő te rád tekintettel van és nem lusta here akkor kimossa a saját ruháit. Az nem kifogás, hogy ő még vendégnek érzi magát amikor együtt vagytok és bármikor rá kérdezhetne, hogy gondot okozna-e ha a te mosógépedbe mosna, vagy hozzányúlna a porszívóhoz.
Hülyét csinál belőled mert hagyod. Én már kidobnám őt a kukába ahová való, de ha akarsz neki esélyt adni még akkor nyisd ki a szádat.
(#6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!