Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom felhoz valakit a közös lakásunkba nem jogosan kérdezem ki volt?
Közös lakás esetén szerintem tök igazad van és át kéne beszélni ki kit vásárol ki és áll tovább ilyen hozzáállással.
32/f
Kikérdezni?Ki vagy Te nyomozó?
Amúgy megkérdezheted ifgen,de gyanítom a stílusod hagyott némi kívánnivalót maga után.De ha nem,akkor a válasza utal a kapcsolatotok milyenségére.Mi közöd hozzá ki járt a lakásba nem elfogadott válasz egy jól működő kapcsolatban.
Azért 50-50% tulajdoni hányaddal nem beszélünk úgy, mintha 100-0% lenne. Mit higyjen el? Hogy semmi köze nincsen hozzá, hogy a lakásba ami az övé is, kit visz fel a csávó? :D
32/f
Nos, hogy nem szólt előre, az nem gond. Miért tette volna? Lehet, elfelejtette, lehet, hogy napközben alakult úgy, hogy felugrik a kolléga.
A rákérdezés utáni durci, hisztis válasz, viszont már nagyon nincs rendben.
AMúgy tuti, hogy nem valami nőci van a dologban?
Azért rugózik ilyeneken, mert joga van hozzá. Abban a lakásban pont annyi jog illeti meg, mint azt az embert, akinek mossa a sz.. ros gatyáit, meg akire főz.
Amúgy a kedves párod nem válaszolt a kérdésre, hanem sunyított. Ez az a fajta, aki a munkahelyi kávézó sarkában qrvázik, amíg te dolgozol. Ezt elhiheted nekem.
Egyszerű a szitu?
"normálisan megkérdeztem ki volt"
Amennyiben ez igaz, akkor szakíts a pároddal, mert borzalmas ember lehet.
Amennyiben pedig ez hazugság, csak próbálod mentegetni magad még az ismeretlenek előtt is, akkor pedig azért szakíts a pároddal, mert te vagy borzalmas ember.
Ez a két lehetőség van. Pick one.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!