Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogy csináljátok? Együttélőket illetve házastársakat kérdezem.
Mindketten introvertáltak vagyunk, mindketten csak akkor megyünk emberek közé, ha nagyon muszáj.
Kevés barátunk van, ők közösek, együtt megyünk hozzájuk 3-4 havonta ottalvós találkozóra.
Nem tudom, mennyit "tolerálnék", ha akarna menni a párom, mindenesetre nagyon meglepődnék, hogy mitől változott így meg. De nem hiszem, hogy korlátoznám, ha van kedve menni, miért mondanám, hogy ne?
Maximum megkérdezném, hogy megbetegedett-e. :))))
Mi nem darabszámban mérjük. Akkor nem tolerálom, ha úgy lépne le haverozni, hogy a közös idő kárára megy. Olyankor tudok házisárkány is lenni, sajnos. :D
De ha nem tesz keresztbe nekünk, akkor megy, amikor szeretne. Ő sem szól bele, hogy én mikor megyek, és persze úgy szervezem, hogy ne tőlünk vegyem el az időt.
Felőlem aztán annyit megy amennyit akar. Bár könnyen beszélek, hisz nekem sokkal több barátom, ismerősöm van, mint neki. Imádok szerepelni, beszélgetni és jönni menni. Ő úgy fogalmaz, hogy mellém mindig kell valaki. Azon mondjuk szokott sajnálkozni, ha kevés ideje van rám, merthogy akkor én megoldom mással a programjaimat.
Viszont ez nem tolerancia kérdése. Nyilván én is érzem, ha keveset vagyunk együtt és akkor őt helyezem előtérbe. Az pedig megint más kérdés, hogy ki hol veszi észre magát, a másik igényeivel kapcsolatban. Én ebben általában jó vagyok.
30/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!