Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom felhoz valakit a közös lakásunkba nem jogosan kérdezem ki volt?
Miért érdekes a neve? Megkérdezted, mondta, hogy egy kollégája, és kész.
Ha ezek után nyomozóra váltasz, akkor ideje lenne a valódi problémáitokra koncentrálni.
Mert szerintem vannak.
Akkor tisztázzuk:
- Honnan veszed, hogy nem ügyfél volt?
- Ha dugtak, és tudod, akkor miért nem lépsz le/rakod ki?
- Okos nő nem ér haza korán és nem vesz észre mindent!!!
- Nekem volt exem, aki azzal piszkált folyton, hogy ki volt az a nő, akivel a barátnője látott étteremben, meg ki volt az a nő, aki este 8-kor hívott,...a 6.-7. eset után kiraktam. Ja, és mindegyik nő ügyfél volt, és csak ügyfél!!!
Szerintem neked van igazad kérdező, és nem vagy energiavámpír.
Az nem helyénvaló, hogy te normálisan megkérdezed ki volt, és erre olyat válaszol, hogy "nem mondja meg a nevét mert azt csinál amit akar". Ez így nagyon nem jó. Mintha rögtön tolakodónak tartaná már a kérdésedet is.
A többi válaszolónak pedig: meg van itt őrülve mindenki!!! Megkérdezi a párját, hogy ki volt náluk, és itt azt írjátok, hogy rátelepszik??? Itt mindenki idióta?
#15-ös.
Honnan veszi, hogy nem ügyfél volt? Talán a srác válaszából esetleg: "nem mondja meg a nevét mert azt csinál amit akar". Az az ember, aki nem sunyít, nem így válaszol, hanem NORMÁLISAN.
# 12
Ugyanez jutott eszembe nekem is. Olyan szitut nem tudok elképzelni, hogy megkérdezem a párom, majd ő erre titkolózzon vagy kussoljon mélyen arról, ki volt itt, vagy ne mondjon róla semmit... Tök mindegy kié a lakás, ha közös, ha nem, egy kapcsoltról beszélünk. Normális kapcsolatban pedig nincs titkolózás. Egy kérdés és egy válasz van..
# 15
- ja, ügyfél, főleg ha nem is olyan munkakör, mi? :D Én is szoktam itthonról nyomni, és nem ügyfeles munkakörben mozgok, lol. De ügyfelet nem otthonra, saját lakásba hívnak be általában, ha csak nem otthoni irodáról beszélünk btw.. "Csókol, tessék jönni aláírni azt a lakéstakarékszerződést, ja de hozzám kéne felugrani a 4. emeleti lakásomba, mert ma itthonról dolgozom" VAgy hogy? ..
Annyira sügér itt a gyiken néhány ember, és olyan alacsony érzelmi intelligencián áll, hogy nem hogy pár éves, de pár hónapos kapcsolatot is alig nézek ki belőlük.
A fenti szitu és reakció bőven gyanús. Az adott válasszal meg csak még inkább megerősíti valaki, hogy sz*r van a palacsintában. (Akkor is, ha esetleg valóban nincs) KI az az emeletes baro-m, aki direkt szabotálná a saját párkapcsolatát ilyennel?
Na mindegy,hálisten én ezt elképzelni sem tudom. Ha ilyen választ kapnék és titkolózást, és pl pakolnék. Kell a francnak gyerek vagy kolonc a nyakamban, ahol ez a módi. A többiek akiknek ez normális, azoknak meg egészségére, legyenek ezekkel ők boldogok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!