Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meddig mehet így?
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a férjemmel. A kapcsolat ideáli, minden rendben, kivéve egyet. A pénzt.
Meg van mindenünk, de amire vágyunk azt nem tudjuk megvalósítani. Szeretnénk a házat rendbehozni, nyílászárócsere, fürdőszoba stb. A háztartáshoz is nem kis pénz kell (mindig a legolcsóbbat veszem így is), de ő azt mondja, ne akarjak már többet, ennél többet nem bír már. Olyan mintha én hajtanám, pedig nem így van. Munka után még másodállást is vállal, csak hogy haladjunk előre. Nagyon nehéz, és a vita mindig csak a pénz. Úgy látszik ebben a világban nem lehet előre haladni bármennyire is gürizik az ember.
Nagyon félek hogy a kapcsolat erre fog rá menni. Szeretem a férjem, nagyon is.
szept. 15. 21:38
42/42 anonim válasza:
A kommenteidet olvasva rájöttem hogy nem tudok rajtad segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!