Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meddig mehet így?
6 éve vagyunk együtt a férjemmel. A kapcsolat ideáli, minden rendben, kivéve egyet. A pénzt.
Meg van mindenünk, de amire vágyunk azt nem tudjuk megvalósítani. Szeretnénk a házat rendbehozni, nyílászárócsere, fürdőszoba stb. A háztartáshoz is nem kis pénz kell (mindig a legolcsóbbat veszem így is), de ő azt mondja, ne akarjak már többet, ennél többet nem bír már. Olyan mintha én hajtanám, pedig nem így van. Munka után még másodállást is vállal, csak hogy haladjunk előre. Nagyon nehéz, és a vita mindig csak a pénz. Úgy látszik ebben a világban nem lehet előre haladni bármennyire is gürizik az ember.
Nagyon félek hogy a kapcsolat erre fog rá menni. Szeretem a férjem, nagyon is.
Az is kérdés, hogy te mennyit vállalsz? Dolgozol te is becsülettel? Te is berakod a részed?
Vagy csak ő.
Amúgy lehetett volna pályázni is. Volt ez a napelemes, nyílászáró cserés fűtéskorszerűsítéses pályázat.
Én sokszor azt látom ismerősi körökben hogy azok nem haladnak előre, akiknél az egyik otthon van, a másik meg beledöglik.
Amúgy a nyílászárókat is lehet szép lassan egyesével cserélni. Nem egyszerre. Minden évben egyet kicserélni. Nem mindenki tudja megtenni, hogy egy csomó pénzt ki tud fizetni egyszerre.
Vagy ha a mostani ablakok annyira ramaty állapotúak akkor érdemes jó állapotú használtat venni.
Ezt te tudod nálatok mi a helyzet.
Szerintem úgy tűnik, hogy egy hajcsár vagy ebben a kapcsolatban.
Igenis hajtod ki a belét!
Másodállást kellett vállaljon, a másik könyörög, hogy ennél többet nem bír már. De te fújod a fürdőszobát!
Sok férfi ezért hal meg korábban mert a nője hajtja!
Gondolom te kíméled magad!
Ha van esze, otthagy!
Gondolom már lassan a háta közepére sem kellesz, plusz hogy ki is van fáradva!
De te majd ráérsz szeretőzni elvégre jogod van nem?
4-es, milyen online melóra gondolsz, ami ennyit fizet?
Kérdező.. az én párom keveset keres, néha én is megemlítem neki, hogy szar, hogy ő egyáltalán nem tud anyagi biztonságot nyújtani. Utána mindig szarul érzem magam. Mondja, hogy vállal akkor másodállást, de nem akarom hogy éjjel-nappal csak dolgozzon. Ráér az a fürdőszoba, gyűjtsetek. Bár nem teljesen értem, te is keresel gondolom pénzt, ha ketten raktok félre, hogy nem gyűlik össze?
#6 Bár nem teljesen értem, te is keresel gondolom pénzt, ha ketten raktok félre, hogy nem gyűlik össze?
Szerinted? Minden drágább mint egy éve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!