Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nővére bekavart a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nővére bekavart a kapcsolatunkba. Mit tegyek, hogy ne hagyjon el a barátnőm?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy 15 évvel idősebb nővére, aki nagy közel áll hozzá, ő volt ott mindig, amikor a szülőkre nem számíthatott, és ez elég gyakori volt. Természetesen a nővérében nagyon megbízik/megbízott, és nagyon fontos neki a testvére.

Viszont történt egy olyan kis incidens, hogy a nővére azt mondta a páromnak, hogy én megcsaltam a páromat vele. A barátnőm elhitte, de ez nem volt igaz. Sosem csalnám meg, pláne nem a tesójával. Akkor nem hagyott el, próbáltuk helyre hozni, én bizonyítani akartam, hogy nem volt semmi, ő meg hát próbálta megbocsátani azt a valójában meg sem történt megcsalást. Nagyon viharos időszak volt. Én is kikészültem, de a barátnőmet sokkal jobban megviselte.

Aztán végül a nővére bevallotta neki az igazat, hogy hazudott. Megmondta a barátnőmnek, hogy azért tette, mert szerelmes belém, féltékeny volt a páromra.

Azt hittem ezután nyugi lesz, mi szépen helyrehozzuk, amit kell, meg ők is. Erre pár nappal ezelőtt előállt a barátnőm azzal, hogy hát ő szakítani akar, elköltözik tőlem. Mert nem akar fájdalmat okozni a tesójának.

Eddig kétszer próbált elmenni a cuccaival, hogy egy barátnőjéhez költözik, de nem hagytam. Mind a két alkalommal kértem tőle egy búcsúcsókot, aztán kicsit ölelgettem, kértem, hogy maradjon. Mind a két alkalommal sírt, hogy nem akar elhagyni, nagyon szeret.

szept. 15. 08:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Küzdj érte. Nehogy már egy ennyi miatt legyen vége, főleg ha szeretitek egymást és boldogok vagytok együtt. Nyisd fel a szemét, hogy a tesója nem a legjobb tesó, ha annyira szeretné őt akkor nem várná el ezt tőle, és nem hazudott volna neki. Próbáld te nem manipulálni, hanem felvilágosítani, hogy itt ki is a rossz ebben a helyzetben. Mert itt a test majd minden kapcsolatába bele akar majd szólni? Együtt fognak megöregedni és meghalni?
szept. 15. 08:12
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Ha elhagy emiatt, akkor jobban is jársz.

De:

Ébreszd rá, hogy képes volt hazudni, és nagy fájdalmat okozott neki, mikor azt hazudta, hogy megcsaltad vele. Ebben az esetben a nővérének sokkal fontosabb volt saját maga, mint a párod.

Most úgy érzi, hogy választania kell köztetek, és ő a nővérét választja. Mi van, ha a következő párját is el akarja marni, csak mert féltékeny?

Te is mindig ott vagy neki, mindenben számíthat rád, és idővel ti lesztek egy család. A nővérét se veszíti el, mert senki sem kérte, hogy szakítsa meg vele a kapcsolatot. Nem kell választania köztetek, de helyén kell kezelnie a dolgokat.

Viszont ha te most kimész az ajtón, akkor téged elveszített, örökre.

Mi lesz, ha innentől ő is évekig egyedül marad, vagy ha a következő kapcsolata a tiétek nyomába se ér? Mi van, ha többé nem lesz szerelmes? Elmondom: meg fogja gyűlölni a nővérét, akinek sikerült titeket szétszednie. Nem csak téged veszít el, de a nővérét is el fogja.

Amúgy az csak a privát véleményem, hogy a barátnőddel együtt jár egy ilyen nővérke, meg egy ki tudja, hogy milyen anyós, és mindig ott fognak keresztbe tenni, ahol tudnak. Ha magadra gondolsz, akkor hagyod a csajt elmenni, mert nem vagy neki elég fontos. Aztán keresel egy olyat, aki nem ilyen problémás, és úgy szeret, ahogy megérdemled.

szept. 15. 08:30
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Pedig jobban jársz, ha megszabadulhat ettől az egész pereputtytól.

A nővér nem szerelmes beléd. Az nem szerelem, hogy direkt tönkreteszi a kapcsolatodat, és szenvedést okoz neked, hazugságokkal. Ez szimpla rosszindulat és önzés.

A barátnődtől az lett volna a minimum, hogy egy ilyen húzás után minden kapcsolatot megszakít a nővérével és nyugalomban él tovább veled. Ehelyett a hazug, önző, rosszindulatú nővérének akar megfelelni. Kell ez neked? Így akarod leélni az életed? Ebbe a katyvaszba akarsz beházasodni?

szept. 15. 08:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Eddig kétszer próbált elmenni a cuccaival, hogy egy barátnőjéhez költözik, de nem hagytam."

Hagyd.

Össze van zavarodva, fel kell dolgoznia magában a helyzetet.

szept. 15. 09:47
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Miert talalkozgatsz, miert tartod TE a kapcsolatot a noverrel? Ez csak azert merult fel bennem, mert vakahogy csak beledzugott...es meg a balhe utan is szerelmes beled?! Mi a f...

A baratnodnek nyugodtan megmondhatod, hogy ok szakitson, de szamoljon ugy, hogy soha nem lesz normalis kapcsolata, mert a novere ugyis bekavar. Irigy, feltekeny tipus.

Azt is add a tudtara, hogy hiaba szakit, attol te meg nem fogsz osszejonni a noverevel, szoval szenvedjen csak nyugodtan, mert teged o egyaltalan nem erdekel. A korabbi 💩 kavarasa utan pedig pint o az, akivel szakitani kellene: minden kapcsolatot.

szept. 15. 09:49
 6/11 A kérdező kommentje:

#1 A barátnőm azt állítja, hogy a tesója nem kérte, hogy szakítson velem. A barátnőm szimplán "így érzi helyesnek".

#5 Összesen egyszer találkoztam a nővérével a barátnőm jelenléte nélkül. Akkor épp szülinapi meglepetést szerveztünk a páromnak. Egyébként csak baráti összejövetelen beszéltem a csajjal. A párom mindig meghívja, mert a nővérének nem igazán vannak barátai...

szept. 15. 10:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem csodalom, hogy nincsenek baratai. Ezert is akarja, hogy a baratnod is egyedul legyen, igy csak egymasra szamithatnak majd. Akarattal mindenkit elmar.

Ha a baratnod ilyen ostoba, es nem lat at a szitan, akkor engedd el. Nem hianyzik neked a sok 💩 kavaras, mert lesz meg belole hidd el.

szept. 15. 10:46
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Én hagynám elmenni örökre és ha vissza is mászna akkor is elzavarnám. A nővére idióta és ha minden bizonyíték nélkül a párod elhitte amivel előrukkolt akkor ő is idióta. Egyáltalán nem bízik meg benned. A nővére amúgy nem szerelmes beléd, csak irigy, nem akarja, hogy a tesója boldog legyen. Ő hülye meg inkább őt választja mint önmagát veled együtt. Hagyjad őket. Majd macskáznak.
szept. 15. 11:22
 9/11 A kérdező kommentje:

A barátnőm nem ostoba, csak fontos neki a testvére. Tudja, hogy a testvére meg köztem nem lesz semmi akkor sem, ha ő szakít velem. Látja, hogy mi a helyzet a nővérével, de ettől még fontos neki, a nővére a legmegbízhatóbb családtagja, rá eddig mindig számíthatott. Amiket tudok a családjukról, ezen meg se lepődöm.

Viszont én ennek a kavarásnak az ellenére is szeretném, ha nem érne véget a kapcsolatunk

szept. 15. 11:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor könyörögj neki hátha meggondolja magát. Bár hiába tenné a lelkiismeretfurdalása ami szerint téged választott a tesó helyett és a következő meg a következő szarkavarás a tesótól úgyis szakítást fog eredményezni. Ő neki most olyan hatalmasat kellett volna csalódni a nővérkében, hogy nem kéne vele tartani a kapcsolatot és bocsánatért esedezni tőled nem neked kéne! Másik dolog, hogy vakon megbízik benne míg benned egyáltalán nem és az nagyon rossz jel rátok nézve. De nyugodtan járasd le magad majd meglátod, hogy nem lesz értelme!
szept. 15. 11:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!