Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nővére bekavart a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nővére bekavart a kapcsolatunkba. Mit tegyek, hogy ne hagyjon el a barátnőm?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy 15 évvel idősebb nővére, aki nagy közel áll hozzá, ő volt ott mindig, amikor a szülőkre nem számíthatott, és ez elég gyakori volt. Természetesen a nővérében nagyon megbízik/megbízott, és nagyon fontos neki a testvére.

Viszont történt egy olyan kis incidens, hogy a nővére azt mondta a páromnak, hogy én megcsaltam a páromat vele. A barátnőm elhitte, de ez nem volt igaz. Sosem csalnám meg, pláne nem a tesójával. Akkor nem hagyott el, próbáltuk helyre hozni, én bizonyítani akartam, hogy nem volt semmi, ő meg hát próbálta megbocsátani azt a valójában meg sem történt megcsalást. Nagyon viharos időszak volt. Én is kikészültem, de a barátnőmet sokkal jobban megviselte.

Aztán végül a nővére bevallotta neki az igazat, hogy hazudott. Megmondta a barátnőmnek, hogy azért tette, mert szerelmes belém, féltékeny volt a páromra.

Azt hittem ezután nyugi lesz, mi szépen helyrehozzuk, amit kell, meg ők is. Erre pár nappal ezelőtt előállt a barátnőm azzal, hogy hát ő szakítani akar, elköltözik tőlem. Mert nem akar fájdalmat okozni a tesójának.

Eddig kétszer próbált elmenni a cuccaival, hogy egy barátnőjéhez költözik, de nem hagytam. Mind a két alkalommal kértem tőle egy búcsúcsókot, aztán kicsit ölelgettem, kértem, hogy maradjon. Mind a két alkalommal sírt, hogy nem akar elhagyni, nagyon szeret.

szept. 15. 08:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezdexar
szept. 15. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!