Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék egy olyan férjel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék egy olyan férjel akivel nem lehet meg beszélni semmit?

Figyelt kérdés
1 év 5 hónapja vagyunk házasok és egyszerűen nem bírom el viselni a férjem. Állandóan csak kritizál és be szologat. Kiha én nem stílusban beszél velem és ha próbálom meg beszélni vele a dolgokat akkor el engedni a füle mellett vagy ideges lesz. Kedvencem az amikor bunkó és meg neki áll feljebb ha meg emelem a hangom. Olyankor én vagyok az idegroncs. Mindig úgy kezel mint valami buta libát. Bármit mondok nem a kérdésére válaszolok nem figyelek rá őt nem érdekli a dolog. Szól neki normálisan az ember és paraszt módon válaszol. Amikor meg olyan kedve van mézes mázas. Most a bölcsőde beiratkozás miatt vesztünk össze. Mert persze én vagyok a szar amiért már nem intéztem még el holott ketten kelünk hozzá és ő mindig kényelmes meg kényeskedik. Amikor udvarolt teljesen más ember volt. Meg hazasottunk el telt 1 év és teljes bolond lett.
szept. 13. 13:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Rájött, hogy mégsem olyan jó a családosdi és már un titeket. Válj el.
szept. 13. 14:01
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
+1 a váláshiz
szept. 13. 14:02
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Én nem hiszek abban, hogy egy ember gyökeresen megváltozik házasságkötés után, ez hülyeség.

Biztos, hogy előtte is ilyen volt, csak neked az volt a fontos, hogy legyen "fenszi" eljegyzés, esküvő, és cuki gyerek.

Ne mondd komolyan, hogy egy évvel ezelőttig egy földre szállt angyal volt.

Ugyanilyen sheggfej volt, csak te nem vetted/nem akartad észrevenni, mert az elképzelt jövőképedet előrébb helyezted a realitásnál.

szept. 13. 14:05
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
#3 jajdejó komment. Imádom az éleslátó embereket és, hogy ki merik mondani mindezt. Annyi nő éli bele ebbe magát, hogy borzalmas. Hogy mennyire nem a valóságban élnek, hanem az instalife-nak.
szept. 13. 14:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt ember, alapvetően megváltozni már nem fog.

Ő tudna tenni, ha akarna. Te nem tudsz semmit tenni.

szept. 13. 14:10
 6/16 anonim ***** válasza:
76%

#4, Hát igen, látom a környezetemben is a hasonló példákat sajnos.

Én 37 évesen nem mentem férjhez, gyerek sincs (még), de legalább megúsztam a hasonló helyzeteket.

Most együtt élünk a vőlegényemmel, babát tervezünk.

Látom a jó oldala mellett a "rosszat" is (hiszen az mindenkinek van, senki nem tökéletes), viszont nem veszek zsákbamacskát, és nem.fogok később ledöbbenni, hogy ő miért olyan, amilyen, hiszen nagyon jól tudom.

(#3 voltam).

szept. 13. 14:16
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

mindenkinek az álom és fantázia család kell, a lila-rózsaszin ködben nem látnak tovább.

barbi és ken legyen elsősorban, hogy a másik igazából hasonlit-e rá nem látják, és ameddig ezt vizionálják addig müködik is, amint lekerül a szemüveg, ledöbbennek és pontosan ezt látják amit a kérdező tapasztal

a VALÓ VILÁGOT, mert addig mesevilágban éltek ennyi

Mielőtt gyereket vállalnának egyáltalán alkalmasak-e rá?

ha meg örökbe akarsz fogadni, akkor az égvilágon mindenféle pszichológiai tesztet elvégeznek rajtad.

szept. 13. 14:26
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem volt nagy esküvő. Sőt még igazi menyasszonyi ruhám sem volt. Nem volt lagzi még nászútra sem mentünk. Egyszerű családi kis szertartás volt egy ebéddel utána. Egyszerű volt mint mi. Sosem vágytam nagy dolgokra. Nem mentem volna hozzá ha nem szeretem. Nem divatból hazasodtam és ki sem erőszakoltam belőle hogy ez legyen. Együtt terveztünk el mindent úgy vágtunk bele hogy minden tényleg passzolt egyenrangú felekként. Előtte mindent meg tudtunk beszélni. Ez az egy zavar. A kommunikáció hiánya. Nem vagyok egy luxus maca csak egy egyszerű ember. Nem is vágyom semmi másra csak békére és harmóniára. Hogyan lehet ezt el érni? Mert meg hallgatom a másikat igyekszem javítani a saját hibaimom mert nem vagyok 100%-ban tökéletes én sem mint ahogy más sem. Figyelek a fejemre és a gyerekemre. Ő sem divatból lett hanem mert mind a ketten úgy éreztük készen állunk a szülőségre. Sose szültem volna csak azért hogy legyen. Láttam már ilyet és éreztem is a saját bőrömön milyen ha csak azért vagy mert épp a másiknak is lett.
szept. 13. 14:43
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Akkor szeretője van. Ha szeretne, nem lenne ilyen.
szept. 13. 14:47
 10/16 anonim ***** válasza:
73%
Válaszút elé állítani: vagy együttműködik vagy kiteszed.
szept. 13. 14:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!