Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék egy olyan férjel akivel nem lehet meg beszélni semmit?
Én nem hiszek abban, hogy egy ember gyökeresen megváltozik házasságkötés után, ez hülyeség.
Biztos, hogy előtte is ilyen volt, csak neked az volt a fontos, hogy legyen "fenszi" eljegyzés, esküvő, és cuki gyerek.
Ne mondd komolyan, hogy egy évvel ezelőttig egy földre szállt angyal volt.
Ugyanilyen sheggfej volt, csak te nem vetted/nem akartad észrevenni, mert az elképzelt jövőképedet előrébb helyezted a realitásnál.
Felnőtt ember, alapvetően megváltozni már nem fog.
Ő tudna tenni, ha akarna. Te nem tudsz semmit tenni.
#4, Hát igen, látom a környezetemben is a hasonló példákat sajnos.
Én 37 évesen nem mentem férjhez, gyerek sincs (még), de legalább megúsztam a hasonló helyzeteket.
Most együtt élünk a vőlegényemmel, babát tervezünk.
Látom a jó oldala mellett a "rosszat" is (hiszen az mindenkinek van, senki nem tökéletes), viszont nem veszek zsákbamacskát, és nem.fogok később ledöbbenni, hogy ő miért olyan, amilyen, hiszen nagyon jól tudom.
(#3 voltam).
mindenkinek az álom és fantázia család kell, a lila-rózsaszin ködben nem látnak tovább.
barbi és ken legyen elsősorban, hogy a másik igazából hasonlit-e rá nem látják, és ameddig ezt vizionálják addig müködik is, amint lekerül a szemüveg, ledöbbennek és pontosan ezt látják amit a kérdező tapasztal
a VALÓ VILÁGOT, mert addig mesevilágban éltek ennyi
Mielőtt gyereket vállalnának egyáltalán alkalmasak-e rá?
ha meg örökbe akarsz fogadni, akkor az égvilágon mindenféle pszichológiai tesztet elvégeznek rajtad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!