Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék egy olyan férjel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék egy olyan férjel akivel nem lehet meg beszélni semmit?

Figyelt kérdés
1 év 5 hónapja vagyunk házasok és egyszerűen nem bírom el viselni a férjem. Állandóan csak kritizál és be szologat. Kiha én nem stílusban beszél velem és ha próbálom meg beszélni vele a dolgokat akkor el engedni a füle mellett vagy ideges lesz. Kedvencem az amikor bunkó és meg neki áll feljebb ha meg emelem a hangom. Olyankor én vagyok az idegroncs. Mindig úgy kezel mint valami buta libát. Bármit mondok nem a kérdésére válaszolok nem figyelek rá őt nem érdekli a dolog. Szól neki normálisan az ember és paraszt módon válaszol. Amikor meg olyan kedve van mézes mázas. Most a bölcsőde beiratkozás miatt vesztünk össze. Mert persze én vagyok a szar amiért már nem intéztem még el holott ketten kelünk hozzá és ő mindig kényelmes meg kényeskedik. Amikor udvarolt teljesen más ember volt. Meg hazasottunk el telt 1 év és teljes bolond lett.
szept. 13. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Ha a kérdezőé a lakás/ház, akkor kiteheti.
szept. 13. 15:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Tanulnod kell hozza konyvekbol ,hogy erd el nala,amit akarsz. A kisgyerekert meg reszvetem,minden kapcsolatot tonkretesz. Itt inkabb a kisgyerektol kene megszabadulnotok.
szept. 13. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál jócskán undorító kommenteket, árad belőlük a segítő szándék, az oldal célja is ez, segíts ha tudsz. Na, majd ők más megoldandó feladatot kapnak, remélhetőleg lesz aki jó szándékkal segít nekik megoldani.

Ha nincs másik nő a képben, lehet, hogy tényleg egy manipulátor akin az itteni okosok sem láttak volna át, de az is lehet, hogy depressziós lett, érzi, hogy alkalmatlan férjnek és apának. Az a baj, hogy azt sem fogja kivizsgáltatni, az ilyen konok ember úgy érezné, elbukott mert gyenge. Ha nem tudsz hatni rá és ő így tartja normálisnak az életet, sajnos tényleg nem lesz más lehetőséged mint elhagyni őt, nem nőhet fel ilyen környezetben egy gyerek sem. Alkohollal hogy áll?

szept. 13. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos segíteni nem tudok, de nagyon hasonló lett a helyzetübk nekünk is, mióta megszúletett a gyerekünk.

Most másfél éves és nem ismerek rá a férjemre :(

Én is a depresszióra tippelek amúgy, de egyelőre sajnos nem vevő semmire, azt mondja velem van a baj

szept. 13. 18:35
 15/16 anonim ***** válasza:
14, mindig hárítanak és az még külön megnehezíti, hogy bármit összehordanak, csak ki ne derüljön, hogy náluk van valami probléma.
szept. 13. 18:45
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves 13 nem iszik szerencsére. Max ha szülinap van vagy valami alkalom. Akkor is max 1 pohár bort vagy sört.

14 nagyon sajnálom hogy veled is hasonló a helyzet. Igen elég önfejű ember a férjem a terápiában nem hisz sajnos. Pedig próbáltam vele beszélni erről. Másik nő nem hinném. Mindig pontosan itthon van és hétvégén sem jár el itthonról. Mindig nálunk van vendégség szombaton. Jönnek a barátai és kartyáznak vagy éppen beszélgetnek. Nem ivós a társaság így nincs zűr sem.

14 mi próbáltuk be iktatni a mini randikat az életünkbe és amíg voltak addig jó volt minden. Már egy ideje nem tudjuk meg oldani és hát látszik is.

szept. 13. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!