Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan tegyem szóvá? Vagy én vagyok túl filléreskedő?
Húszas éveink elején járunk, még mindketten otthon élünk a szüleinkkel. Most kezdtem dolgozni néhány hónapja, a barátom már kicsit több.
Az utóbbi időben sokszor meg szokott kérni, hogy vigyek neki pl. 5 db túró rudit, 8 db sört, stb, meg hogy az anyja elfelejtett venni x meg y dolgot, vegyek már.
Sosem ajánlja fel utána, hogy kifizeti, csak mondja hogy oké köszi, pedig hát nem magamnak vettem, meg sajnos nem is keresek valami jól gyakornokként. Ő sokkal jobban keres. Először még nem zavart, gondoltam oké hát végül is nem fordult elő sokszor, párezer ft nem a világ. De most a héten már ez a harmadik..
Amúgy szoktam neki venni néha meglepinek csokit meg ilyesmi, de ezt kicsit másnak érzem. Én egy évben ha egyszer megkérem valamire (pl sampon) első dolgom kifizetni neki. Az a része zavar inkább, hogy fel sem ajánlja.
Más probléma amúgy nincs a kapcsolatunkban, ha megyünk pl étterembe hol ő fizet hol én, ez rendben van.
Szerintetek én reagálom túl? Már kb szégyellem magam, hogy ez nekem probléma :/
9-es válaszra: nagyon sok olyan példát láttam a rokonságomon belül, ahol az alkoholista férj durván erőszakos volt. (Keresztanyám férje, pl.)
Pl. baltával fenyegetőzött, hogy szétveri a televíziót az éjszaka közepén. Már nagyon régen nem tartom velük a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!