Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagad dolgokat? És miért filléreskedik? Normális ilyen helyzetben?
Hirtelen pakoltam össze, bár régóta éreztük hogy ez nem működik. A mosógépben ott maradt a szennyesem, gondoltam csak lesz benne annyi, hogy utoljára kimossa, és majd visszaadja. (tudom, nem kötelessége, de ennyi emberséget kinéztem volna belőle).
Keresek néhány dolgot, amiket ő letagad... Na mármost, ha nincs itt a szüleimnél, akkor csak nála lehet. Letagadja, meg nem akar odaadni pár ezer forintos dolgokat...
Nincs semmi közös vagyonunk, albérletben laktunk, nincs min egyezkedni.
Csak azokat szeretném elhozni, amiket odavittem... nem nagy tételek..pl utazótáska, mobiltelefon, pár ruha.
Szüleim vettek még dolgokat, plusz adtak is, azokat nem kérem vissza. (ágy, kanapé + 2 fotel, tűzhely, étkészlet stb.)
Nyilván ha nem adja vissza a dolgaimat, kénytelen leszek venni helyettük újat. De azt gondoltam, egy felnőtt emberrel éltem együtt... nem egy óvodással :(
Van még kulcsod? Akkor menj vissza és vidd el.
Kinek a nevén van az albérlet?
Ameddig nála vannak a dolgaid, van reménye, hogy visszatérsz. Hirtelen elpakolást jobb lett volna megelőzi egy kiadós beszélgetés, így (talán) tisztázatlan számára pár dolog.
Ha olyan nagyobb dolgokat nem akarsz elhozni, mint tűzhely, kanapé, akkor én nem biztos, hogy nagyon ragaszkodnék pár ruhához.
Nem normális, hogy nem adja vissza, de az sem igazán, hogy csak úgy hirtelenjében összepakolsz, és ott hagyod.
Hagynám, nem hívnám, nem írnék neki. Vagy visszaadja, vagy nem. De nem cirkuszolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!