Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszed észre hogy igazi sóher, filléreskedő, kicsinyes a másik?
“Miért is kellene a másik emberre költeni.”
Mert ez is a szeretet kifejezése. Aki nem képes soha egy szál virágot venni nekem vagy alkalmanként elvinni étterembe, programra, az ne mondd már nekem, hogy nem fillérb*szó. Nekem se esik nehezemre ezt-azt venni a páromnak, nő létemre sem.
Elég feltűnő, mikor valaki annyira rá van feszülve a pénzre, hogy az mindennek a rovására megy.
Persze, hogy szakítóok, de inkább össze sem jövök vele. Egy laza partnert akarok, akinek néha belefér ez-az (mint nekem), nem egy ilyen körülményeskedő hisztigépet.
Igen. Mentünk autóval a párommal és már nagyon, de nagyon kellett pisilnem, de hiába mondtam, nem volt hajlandó félreállni, mert, hogy úgyis mindjárt otthon vagyunk és az a pénz amit kiadnék a wcre is pénz.
A durva az volt, hogy a biztonsági öv nyomta a hólyagomat és próbáltam kicsit elhúzni a hasamtól, de a párom nem engedte, mondta, hogy ő nem hajlandó kifizetni egy bírságot, csak mert én nem bírok elmenni a wcre indulás előtt.
Elég rosszul esett, mert tudja, hogy ott ahol voltunk nem is megyek el soha pisilni, mert a wc koszos, ezért kellett ennyire pisilnem, szóval lehetett volna kedvesebb velem és nem ilyen goromba.
Igen, ő szabta meg.
Volt egy kérdés. Reagáltam rá. Nem tudom minek kell belekötni, ahelyett, hogy a saját sztorijaitokat írnátok le vagy csak továbbgörgetnétek.
Unatkoztok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!