Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszed észre hogy igazi sóher, filléreskedő, kicsinyes a másik?

Figyelt kérdés
Volt ilyennel dolgod? Ez szakításra ad okot?
2023. jún. 12. 13:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
9 meg buta is... Ha nem kötöd be magad Téged büntetnek nem őt.
2023. jún. 12. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Amikor közölte velem a srác hogy ha majd akarunk valahová menni akkor szóljak és úgy hoz pénzt.Ez még randizós időszakból volt.Randira alap hogy viszek pénzt.Mindig sétálni kellett és soha meg nem ettünk semmit és semmit sem vett.Egyszer mentünk el állatkertbe és akkor is megjegyezte milyen drága a belépő (2000 Ft volt).A buszjegyre nekem kellett pénzt adni mert nála nincsen annyi.
2023. jún. 12. 22:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Megjegyzi hogy milyen drága ez az.
2023. jún. 13. 05:44
 14/16 anonim ***** válasza:
12-ez gaz.
2023. jún. 13. 12:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Onnan veszem észre hogy nem hoz se egy virágot se egy csokit.

Volt ilyen , kellemetlen volt tálalni neki azt hogy igazából szarevő .

Már nem is tudom hogy adtam elő…..nekem volt ciki. hiszen nem vagyok ráutalva egy szelet csokira de mégis rosszul esett hogy kb semmibe vett, nem udvarolt.

Végül 1 év után szakítottam , amikor rájöttem hogy nem a pénz miatt nem visz sehova, és filléreskedik,hanem azért mert RÁM sajnálja .

A barátjával járt heti kétszer kocsikázni meg a lányával. Mozi, wellness is belefért, csak NEM velem.

Azért szakitóok mert ha nem költ rám semmit akkor nem vagyok fontos neki.

2023. nov. 24. 23:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

És nem tudom miért de valahogy zsigerből gyűlölöm a sóher embereket .

Ez nem arról szól hogy én mit szeretnék kapni a másiktól hanem arról hogy mennyire mélyen megbánt az hogy sajnál tőlem valamit.

Sajnálni csak akkor tudok valamit valakitől ha nem szeretem az illetőt.

2023. nov. 24. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!