Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem én vagyok az igazi a barátomnak, ha nem kéri meg a kezem?

Figyelt kérdés

Valahogy 2 év után lett elegem abból, hogy a barátomra várjak. Ha kérdezem erről , akkor mindig azt mondja majd, én pedig konkrét válaszokat szeretnék már hallani tőle. Először azt ígérte, majd 1 év után lesz, de hát nyilván abból se lett semmi, mivel 2 éve még csak járunk. De még csak együtt se élünk, mert a barátom nem akar albérletbe menni, mert túl drága. Így nem tudom mi legyen ezzel a kapcsolattal.

Tökre irigykedem mikor látom, hogy a többi ismerősömet egy fél éven, vagy max 1 éven belül eljegyzik, engem pedig nem.

Pedig a barátom érezteti hogy szeret, de valami mégis hiányzik.

2022. dec. 13. 21:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ez már egyszer?
2022. dec. 13. 22:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem ezen múlik, engem 5 év után jegyzett el a férjem. De mi elég sokat beszélgettünk előtte erről, hogy kb mikorra szeretnénk. Eljegyzés úgy hogy együtt sem éltek, meg elég hülyeség.
2022. dec. 13. 22:02
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Ha neked a gyűrűn múlik a szerelem akkor örülök, hogy nem jegyezz el.

Attól, hogy valaki félév után házas nem jelenti azt hogy örökre együtt maradnak.

Mondjuk minek az ékszer ha nem is éltek együtt?

Semmi értelme.

2022. dec. 13. 22:04
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Még hányszor lesz ez megkérdezve?

Komolyan én nem értem az olyan embereket, mint te kérdező, akik ennyire remegnek egy gyűrűért úgy, hogy együtt se élnek a párjukkal min. 1-2 évet.

2022. dec. 13. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
2022. dec. 13. 22:20
 6/14 anonim ***** válasza:
10%
Ezt az undorító férfit, ez nem is férfi, hanem egyenesen egy állat, sőt, nem is állat, hanem egy érzelmek nélküli pszichopata, most még csak nem akar elvennni, aztán majd a körmösre sem fog pénzt adni, a külföldi nyaralásokról már nem is beszélek, bele gondoltál már abba, hogy mi van, vagy mi lesz ha felveti, hogy közösen fizessetek egy albérletet? Hogy bírod elviselni, hogy bírod ezt a folytonos stresszt amiben élsz mellette?? És vajon ha elvesz, fog fogadni fotóst? Mi lesz ha nem lesz fotós és nem teheted ki a facera/instara az esküvői képeket? Jól meg gondoltad, hogy hozzá szeretnél menni majd?
2022. dec. 13. 22:26
 7/14 anonim ***** válasza:
26%
Először azt hittem, hogy valami komoly dolgon vagy kiakadva, de ez vicc kategória. Hova akarsz eljegyzest, amikor együtt sem eltetek? Valószínűleg azért nem akar veled össze költözni, mert folyamatosan egy olyan dologgal nyaggatod, ami baromira nem időszerű. Szedd össze magad és engedd el ezt a témát, hátha úgy legalább az osszekoltozesbe belemegy. Ha azt sem akarja, akkor csak elvan veled.
2022. dec. 13. 22:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

1 egyszer?

Naponta felteszi.

Kérdező! Ebbe te bele fogsz betegedni...

2022. dec. 13. 23:18
 9/14 anonim ***** válasza:
61%
Neki ez így kényelmes. A mama hotelben teljes ellátást kap, te pedig házhoz viszed neki a szexet. Nem fogja ezt feladni, csak hiteget téged. Ne hagyd magad hülyére venni!
2022. dec. 13. 23:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Màr régen bele őrült. Azért kérdezgeti folyamatosan itt. Flúgos a csaj, nem kicsit.

2022. dec. 14. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!