Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem én vagyok az igazi a barátomnak, ha nem kéri meg a kezem?

Figyelt kérdés

Valahogy 2 év után lett elegem abból, hogy a barátomra várjak. Ha kérdezem erről , akkor mindig azt mondja majd, én pedig konkrét válaszokat szeretnék már hallani tőle. Először azt ígérte, majd 1 év után lesz, de hát nyilván abból se lett semmi, mivel 2 éve még csak járunk. De még csak együtt se élünk, mert a barátom nem akar albérletbe menni, mert túl drága. Így nem tudom mi legyen ezzel a kapcsolattal.

Tökre irigykedem mikor látom, hogy a többi ismerősömet egy fél éven, vagy max 1 éven belül eljegyzik, engem pedig nem.

Pedig a barátom érezteti hogy szeret, de valami mégis hiányzik.

2022. dec. 13. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A válaszokból leszűrve látom betegesen akarod ezt.. Na akkor figyi, ezt KI KELL ÉRDEMELNI nem csak úgy divatból jegyzünk el/ veszünk el valakit.. Mit foglalkozol másokkal, hogy mennyi idő után jegyzik el?? Mit tettél bele ebbe a kapcsolatba, hogy ennyire ragaszkodjon hozzád? A duzzogás meg rinyálás nem számít.
2022. dec. 14. 04:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért nem vagy igazi mert nem vesz el, hanem mert össze se akar veled költözni.

29 évesen ez vicc 2 év után

2022. dec. 14. 05:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljeg..

Szerintem elégszer kérdezted már ezt. Ha felteszed hetente a kérdést, nem leszel jobban menyasszony.

2022. dec. 14. 11:35
 14/14 anonim ***** válasza:
33%

Pfuu de nagyon unatkozol Te kisanyám..

Arról hallottál már, hogy meg is lehet beszélni a dolgokat egymás között? Nem az interneten teregeted ki a kaka életed? Amúgy meg rákérdezel, ha azt mondja a srác, hogy nem szeretné akkor kész ennyi, keress egy 40+osat akinek van 2 gyereke és főzz moss takaríts foglalkozz a gyerekeivel aztán 3 hónap múlva dobd fel ezt a témát neki, valószínűleg kaphatóbb lessz rá. Jaa de utánna is fenn kell, hogy tartsd ezeket a dolgokat mert ez is otthagy a végén.😂

2022. dec. 14. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!