Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan aki több éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki több éve (4-5)együtt van a párjával és mégis úgy érzi hogy nem ő az igazi ? Ha igen miért vagy még mindig vele? 24f

Figyelt kérdés

2022. dec. 28. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

4 és fél éve vagyunk együtt. Van egy olyan mondás, hogy nem az az igazi, akivel együtt tudsz élni, hanem aki nélkül nem tudsz élni. Na én ebben nem hiszek és nem is szeretnék. Nem szeretnék soha egy embertől annyira függeni, hogy ne tudnék/akarnék nélküle élni. Mert mi van akkor, ha mondjuk fiatalon elveszítem? Egyszer akkor is talpra kell majd állni. Szóval ezért is, meg azért is, mert jó pár rossz tapasztalatom volt már, én azt választottam, akivel jól tudok együtt élni. Mert ez egyáltalán nem magától értetődő.

Bár tisztában vagyok vele, hogy van nála jobb is, meg nem egészen ilyen társat képzeltem magam mellé, mégis úgy érzem, hogy szeretjük és jól kiegészítjük egymást és kár lenne egy ilyen jól működő, nagyon harmonikus kapcsolatot eldobni azért, hogy az igazit keressem, aki talán nem is létezik.

2022. dec. 28. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Lehet nem tökéletes, de úgysem találok jobbat... akkor meg mit vergődjek?

Vagy ha találok, akkor továbbállok, de ha 30 évem alatt nem találtam még, akkor talán nincs is. 7éve vagyunk együtt.

2022. dec. 28. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert van szeretet, tisztelet, megértés és többet ér mint az "Igazi" aki lehet nem is létezik.

De te még fiatal vagy, még van időd keresni, rá találni.

Viszont ne gondold, hogy az intenzív 'crazy over you' szerelem garancia, mert az kevés, amit felsoroltam feljebb végső soron vagy kialakul vagy se, mert a 'pink cloud' elmulik mindenképp.

2022. dec. 28. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze. Az anyjat jobban szereti, mint engem. Keptelen kimaszni ebbol a szar kapcsolatbol. De már öreg vagyok....hova pattogjam 33 eves nokent?
2022. dec. 29. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:
kb minden 2. nő. az előző válaszokból is látszik. inkább várnak unalmas kapcsoltban, majd elmennek ha úgy érzik jött egy jobb. kissé burkoltan fogalmaznak, magukat is nyugtaják.
2022. dec. 29. 07:57
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös, jó pár kapcsolaton túl vagyok, és valóban, az elején mindig azt hiszed, hogy az új jobb lesz. Miután leesik a fejedről a rózsaszín szemüveg, észre fogod venni, hogy az új sem jobb, csak más hibái lesznek, mint az előzőnek voltak. Hogy ki az igazi, azt meg úgyis az idő fogja eldönteni, nem két hónap alatt fogod észrevenni.
2022. dec. 29. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!