Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés utáni időszakban filléreskedni?
Nyáron megkérte a párom a kezem. Mivel mindketten dolgoztunk akkor, jó ideje együtt éltünk és jól megvoltunk igent mondtam.
Szeptember eleje óta nincs munkám, mert a céget az adóhatóság megbüntette és elbocsátottak pár embert akinek a munkája máshogy elvégezhető.
Az első hetem azzal telt hogy nagytakarítást végeztem a lakásban, minden apró négyzetcetimétert kitakarítottam.
(Jelentkeztem a m.ügyi kp-ba, és közben egy ismerős talált nekem munkát, de csak októbertől vesznek fel)
Ezen a héten meg a kinőtt/megunt ruhákat szanáltam, volt amit el tudtam adni börzén, volt amit elajándékoztam.
A befolyt pénzből vettem magamnak 1-2 kozmetikumot, amire szükségem volt. (tusfürdő, sampon, dezodor)
A vőlegényem teljesen kiakadt, hogy miért költekezek, hisz nem dolgozom, meg miért kell nekem márkás tusfürdő meg dezodor, miért nem jó a legolcsóbb?
Egyszerűen nem ismerek rá, soha nem volt ilyen.
Sajnos elgondolkodtatott, mi lesz ha lesz gyerekünk és baba mellett nem fogok dolgozni, akkor is az lesz, hogy nem vehetek semmit magamnak...?
Abban igaza van, ha nincs pénzed, akkor miért veszel márkás cuccokat? Talán attól fél, hogy később is pazarolni fogsz.
Meg kellene ezt a dolgot beszélnetek.
Mondtam neki, sőt ki is számoltam neki, hogy kb 1200 ft-ot spóroltunk volna ha azt veszem amit mondott.
Nekem pedig ennyit megér, hogy ne vakarózzak egész nap.
ne fürgyéééééééé le!!!
és megoldódik a spórolás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!