Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés utáni időszakban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés utáni időszakban filléreskedni?

Figyelt kérdés

Nyáron megkérte a párom a kezem. Mivel mindketten dolgoztunk akkor, jó ideje együtt éltünk és jól megvoltunk igent mondtam.

Szeptember eleje óta nincs munkám, mert a céget az adóhatóság megbüntette és elbocsátottak pár embert akinek a munkája máshogy elvégezhető.

Az első hetem azzal telt hogy nagytakarítást végeztem a lakásban, minden apró négyzetcetimétert kitakarítottam.

(Jelentkeztem a m.ügyi kp-ba, és közben egy ismerős talált nekem munkát, de csak októbertől vesznek fel)

Ezen a héten meg a kinőtt/megunt ruhákat szanáltam, volt amit el tudtam adni börzén, volt amit elajándékoztam.

A befolyt pénzből vettem magamnak 1-2 kozmetikumot, amire szükségem volt. (tusfürdő, sampon, dezodor)

A vőlegényem teljesen kiakadt, hogy miért költekezek, hisz nem dolgozom, meg miért kell nekem márkás tusfürdő meg dezodor, miért nem jó a legolcsóbb?

Egyszerűen nem ismerek rá, soha nem volt ilyen.

Sajnos elgondolkodtatott, mi lesz ha lesz gyerekünk és baba mellett nem fogok dolgozni, akkor is az lesz, hogy nem vehetek semmit magamnak...?

2013. szept. 14. 10:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
kérdező nehogy már, azért mentegetőzz mert drágább tusfürdőt és dezodort veszel, én nem vagyok allergiás a másikra és mégis azt veszem naés? Szerintem most derül ki, hogy mit várhatsz a vőlegényedtől problémás helyzetben... hát nem sok jót
2013. szept. 14. 11:50
 22/26 anonim ***** válasza:
78%

Menekülj ettől az embertől, de minél gyorsabban.

Itt ráadásul nem is arról van szó, hogy nincs bevételed, eltartatod magadat - ott a segély + amit eladtál, ráadásul 1 nyomorult hónapról van szó. Normális esetben ilyenkor a vőlegényed ajánlaná fel, hogy "drágám, kifizetem én ezt, ne a abból a kevésből költekezz most, úgyis lesz hamarosan munkád, majd akkor". De nem, ehelyett 1000 ft-okon garasoskodik. Ez durva...

2013. szept. 14. 11:50
 23/26 anonim ***** válasza:
80%

Azért megnézném az ellened válaszolók képét, amikor velük csinál ilyet a párjuk... Akkor is normális lesz? Vagy ti mind a legolcsóbb dezodort használjátok (ami mellesleg nem ér semmit)

Kérdező: Nehogy már 1000 forintot sajnáljon tőled... Ha már fél éve nem dolgoznál és visszautasítottál volna munkákat, mert rangon aluliak, akkor megérteném a párod hozzáállását, de ez így nevetséges garasoskodás. Ülj le vele még egyszer átbeszélni, külön kitérve a gyerek témára is. Ha egy hónap miatt így bánik veled, akkor mi lesz 2 év alatt?

2013. szept. 14. 14:28
 24/26 anonim ***** válasza:
72%

Ne haragudj, de én elhagynám! Ilyen nincs! Már az is kész szerencse, hogy 1 hónapig vagy csak otthon, mi lenne ha fél évig nem találnál munkát. Manapság ez sem kivételes...

Nem lennék képese gy olyan embernek gyereket szülni, aki kicsapja a balhét akár egy bioderma dezodoron... és ha a gyereknek nem lesz jó a rossmannos sajáttermék popsikenőcs, hanem az a méregdrága s-betűs krém kell neki? Akkor mi lesz? Nem, nem bíznám egy ilyen emberre a későbbi életemet...

2013. szept. 14. 15:09
 25/26 A kérdező kommentje:

Leginkább azért bosszant a filléreskedése, mert semmi olyanra nem költök mint a többi nő.

Nem járok hetente fodrászhoz, nincs műkörmöm, nem költök több ezret smink cuccokra.

Nem járok szoliba, se edzőterembe.

Nem márkás ruhákat vásárolok, hanem a kínai is megfelel.

Egy évben egyszer jutok el gyorsétterembe.

És még sorolhatnám...

2013. szept. 14. 16:22
 26/26 anonim ***** válasza:
72%

Fuss,menekülj

komolyan...

2013. szept. 14. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!