Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés utáni időszakban filléreskedni?
Nyáron megkérte a párom a kezem. Mivel mindketten dolgoztunk akkor, jó ideje együtt éltünk és jól megvoltunk igent mondtam.
Szeptember eleje óta nincs munkám, mert a céget az adóhatóság megbüntette és elbocsátottak pár embert akinek a munkája máshogy elvégezhető.
Az első hetem azzal telt hogy nagytakarítást végeztem a lakásban, minden apró négyzetcetimétert kitakarítottam.
(Jelentkeztem a m.ügyi kp-ba, és közben egy ismerős talált nekem munkát, de csak októbertől vesznek fel)
Ezen a héten meg a kinőtt/megunt ruhákat szanáltam, volt amit el tudtam adni börzén, volt amit elajándékoztam.
A befolyt pénzből vettem magamnak 1-2 kozmetikumot, amire szükségem volt. (tusfürdő, sampon, dezodor)
A vőlegényem teljesen kiakadt, hogy miért költekezek, hisz nem dolgozom, meg miért kell nekem márkás tusfürdő meg dezodor, miért nem jó a legolcsóbb?
Egyszerűen nem ismerek rá, soha nem volt ilyen.
Sajnos elgondolkodtatott, mi lesz ha lesz gyerekünk és baba mellett nem fogok dolgozni, akkor is az lesz, hogy nem vehetek semmit magamnak...?
2 év alatt lószart se ismersz meg a másikból, házasodni akkor kell ha ismered a jóbant és a rosszbant is. Eddig ismerted a jóbant most a rosszban vagy és ezt kapod. És ezt is fogod kapni valószínűleg.
Egy felszínes kapcsolat mindig addig tart míg elfogy a pénz valamelyik oldalról ,akkor derül ki, hogy az nem is feltétel nélküli szeretet és akkor nem is beszélhetünk szeretetről hiába győzködi magát bárki is. Csak mire ez kiderül addig sajnos egy harmadik kisebb ember bánja....
14 napja nem dolgozom, és még 14 napig nem is fogok, csak októbertől.
Azt hiszem ez nem olyan hosszú időszak, hogy emiatt megszólhasson bárki is.
Azt hiszem a tusfürdő,sampon meg dezodor meg lassan higiéniai alapkellék...
14-es
Eddig sem tartott el, és erre a 28 napra is jár a m.nélküli segély (persze közel sem annyi mint a fizetésem), de mégis berakok valamennyit a közösbe.
Sajnos nagyon sok minden kiüti a bőröm, oda kell figyelnem az ilyenekre.
És ebből nem engedek, akkor sem ha emiatt esetleg elhagy vagy cirkuszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!