Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fodrászok,ti hogyan kezelnétek...

Fodrászok,ti hogyan kezelnétek a filléreskedő vendéget?

Figyelt kérdés

Amikor már úgy jön a vendég hogy valahogy úgy fessem már a haját hogy 20 ezer ft-tól több ne legyen

Tegyek csak oda festéket ahol látszik

Megmondom őszintén csak nála alkalmazom ezt a technikát tehát csak oda teszek több festéket ahol látszik ahol nem oda kevesebbet

Hogy tudjam tartani a 20 ezer ft os keretet amit kér.

2023. dec. 5. 22:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ettől eltekintve egy nagyon korrekt vendég,szinte sose késik ha mégis időbe szól ha valami betegség van előre szól tehát nem az utolsó pillanatba.
2023. dec. 5. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Olcsó legyen, jó legyen, és gyorsan meglegyen. Ezeket szereti a magyar ember, de ez ilyen paradoxon, hogy háromszög 3 csúcsához ezt beírod és kettőt választhatsz. :D
2023. dec. 5. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Azt kapja amit kér, kifizeti, és még vissza is jár. Nem értem hol a probléma (azt leszámítva, 10-15-20 ezreket elkérnek egy kb. 5 ezret érő munkáért). Itt nem a vendég húzza a száját, hanem te.
2023. dec. 5. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez így működik neked már régóta, és meg vagy elégedve vele, akkor csináld így tovább.

Én egyébként nem vagyok fodrász, nem is tudom ezt hogy számolod ki fejben, hogy mennyi a felhasznált anyag, de én az első alkalomnál megmondtam volna hogy így nem lehet. Vagy megcsinálom normálisan vagy sehogy, mert utána ha nem megfelelő minőségű a munka, akkor hogy véded meg magad ha reklamál illetve az is neked negatív reklám.

Így ennyi alkalom után már nehéz bármit is mondani.

2023. dec. 5. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Sehogy nem kell már kezelni. A legelső alkalommal kellett volna.

Nem is értem, hogy most mi a gond, vagy a kérdésed.

Ez egy win-win helyzet, amiben vagytok.

Leírnàd az igazat?

2023. dec. 6. 05:55
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
20 ezer ft-ba nem fér bele a teljes festés, csak itt-ott korrigálod, ahol nagyon látszik? Miból van az a festék, aranyporból? Örülj, hogy még visszajár...
2023. dec. 6. 06:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem vállaltam volna eleve. Az az én "reklámom", ami a fején van. Nem adok ki szart a kezem közül.
2023. dec. 6. 09:40
 8/11 anonim ***** válasza:
hazaküldtem volna, hogy akkor festegessen magának a drogériás festékkel... de ha neked valamiért jó hogy van egy ilyen hisztis picsa az ügyfeleid között, akkor mi nem tudunk vele mit csinálni.
2023. dec. 6. 10:21
 9/11 A kérdező kommentje:

Igazi Balayage festes 20 ezer ft bol nem jon ki

Errol a technikarol lenne szo

Tobb oras munka!

Hogy szamolom ki?

A festeket grammba merem. Tehat amit felhasznalok jegyzem es a vegen szorzom igy jon ki az ár

2023. dec. 6. 10:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk gondolatolvasók. Ha nem írod le a lényeges körülményeket a kérdésben, elviszed a válaszolókat teljesen más irányba.
2023. dec. 6. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!