Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy valaki kiábrándul egy lányból azért, mert hirtelen elkezdett "filléresként" öltözködni és viselkedni?
Attól függ. Ti most párkapcsolatban vagytok? Mert akkor miért nem beszélsz erről róla vele? :)
Ha meg csak távolról tetszik, akkor mostantól keress más kiszemeltet, akinek bejön az öltözködése is.
De ne feledd, NEM A RUHA TESZI AZ EMBERT! :)
Nekem ez picit olyannak tűnik, mint mikor valaki keresi az alkalmat a szakításra, csak jelen esetben nem a szakításra, hanem a kiábrándulásra.
Természetesen a szerelem valóban olyan, ahogy #2-es leírta, de szerintem ennyitől nem lehet csettintésre kiábrándulni.
Ha nem ismered a lányt belülről, eddig csak a külseje fogott meg, akkor könnyen kiábrándulhatsz belőle, ha megváltozik a külseje számodra kevésbé vonzóvá.
Persze, ha ismered, akkor is megtörténhet ugyanez, a szerelem nem logikus, de én kisebb esélyt látok rá
Volt egy srác. Fényképen láttam, a bátyám érettségi tablóképén. Nagyon tetszett a sármos, sejtelmesnek tűnő mosolya, húúú! Alig vártam, hogy megismerjem.
Aztán valamiért felhozta a bátyám, s megszólalt: vékony, magas, fisztulás volt a hangja, sárgák voltak a szemfogai. Rögtön paff lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!