Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megharagudnátok a párotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagudnátok a párotokra ha nélkületek intézkedne?

Figyelt kérdés

Párom megharagudott rám, mert elmentem meló után szaküzletbe szétnézni, milyen árukat vásárolhatunk be a házba, felújítás céljából. Ő ekkor még dolgozott. Csakis érdeklődő jelleggel mentem, tehát nem vettem semmit.

Megharagudott rám hogy miértnem mondtam hogy megyek, illetve miértnem közösen mentünk. Elkezdett hisztizni.

A cuccokat én fizetném (több százezer ft), az ingatlan amiben lakunk, az ő tulajdonában van.

szept. 3. 06:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"A cuccokat én fizetném (több százezer ft), az ingatlan amiben lakunk, az ő tulajdonában van."

SOHA! Megtanultam a saját bőrömön, hogy semmit nem költök máséra, ha nincs a nevemen semmi. Kétmilliót buktam az első komoly kapcsolatomban emiatt a kétezres évek elején. Felújítottuk a házát, vettem bele beépíthető bútorokat, laminált padlót, járólapot ... stb. Mikor szétmentünk, mehettem Isten hírével.

43/N

szept. 3. 12:23
 22/22 anonim ***** válasza:
83%

A legtisztább az lenne, ha közjegyző előtt nyilatkoznátok az összegről és annak visszafizetéséről, ha szétmentek.

Mondjuk ha egy "nézelődésen" kivágta a hisztit, ezen végképp kifogja, viszont ragaszkodj hozzá.

Gondolj bele, több százezret költesz egy olyan házra, amiben még tulajdonrészed sincs, majd egy szép nap kiteszi a szűrödet, te meg buktál x milliót. Ekkora balek ne legyél.

szept. 3. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!