Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megharagudnátok a párotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagudnátok a párotokra ha nélkületek intézkedne?

Figyelt kérdés

Párom megharagudott rám, mert elmentem meló után szaküzletbe szétnézni, milyen árukat vásárolhatunk be a házba, felújítás céljából. Ő ekkor még dolgozott. Csakis érdeklődő jelleggel mentem, tehát nem vettem semmit.

Megharagudott rám hogy miértnem mondtam hogy megyek, illetve miértnem közösen mentünk. Elkezdett hisztizni.

A cuccokat én fizetném (több százezer ft), az ingatlan amiben lakunk, az ő tulajdonában van.

szept. 3. 06:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
37%

Közös otthon szépítgetése azért legyen közös döntés, ilyen szempontból is jobb ha együtt mentek,meg akkor meg is tudjátok venni

Meg én azt érzem a párodnál, hogy az az ingatlan mégis az ővé és te pedig ott nélküle kezdenél el rendezkedni.

Ilyen oldalról ez nekem se tetszene.

szept. 3. 06:32
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Abban az esetben hacsak elmegy felmérni a terepet egyáltalán nem haragudnék meg.
szept. 3. 06:35
 3/22 A kérdező kommentje:

Azért mentem hogy tájékozódjak az árakról, milyen határidőre dolgoznak, mi mennyibe kerül. A célom az volt, hogy ezen dolgok tudatában kb meg tudjuk tervezni, mennyi pénzre van szükségünk, illetve kiválaszthattuk volna EGYÜTT hogy miből milyen akarunk.

Ha én lettem volna a helyében, örülnék, hogy legalább megyek a dolgot után, és ezzel már nekem nem kell foglalkoznom, csak azzal hogy válasszuk ki a konkrét termékeket.

szept. 3. 06:41
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Hülyeség ilyenen megsértődni. Ne hagyd, hogy haradugjon! Engeszteld ki valahogy, de amúgy ügyesen csináltad kérdező. Előrrelátó vagy.
szept. 3. 07:00
 5/22 A kérdező kommentje:
#4, engeszteljem ki? Miért? Mert én haladtam volna vele, ő pedig cserébe hisztivel válaszolt?
szept. 3. 07:12
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne veszekedjetek ezen, olyan rövid az élet. Majd elmentek együtt kiválasztani a dolgokat
szept. 3. 07:18
 7/22 anonim ***** válasza:
70%

Nem normalis, hogy kiakadt ezen. Csak bementel szetnezni basszus.

Komolyan egy ilyen emberrel akarsz kozos jovot ? Mi lesz kesobb…

szept. 3. 07:24
 8/22 A kérdező kommentje:
#6, én is így gondolom. Akkor miért esett nekem? Lehet pont mert még akarja rövidíteni az életemet?
szept. 3. 07:24
 9/22 anonim ***** válasza:
54%
Mi?🤣 nem, azert ezt nem gondolom. Valoszinuleg kontroll manias. De ha ebben az, akkor ennek masban is ki kellett utkoznie.
szept. 3. 07:50
 10/22 anonim ***** válasza:
70%
Az ember az egyetlen állatfaj, amelyik képes a semmiből is problémákat gyártani.
szept. 3. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!