Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagudnál ezért?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt, kb egy hete eléggé meg is romlott a kapcsolat. Azóta nem találkoztunk. Több napon is a haverjaival volt.

Úgy volt ma leülünk, és megbeszéljük hogy lehetne megjavítani a kapcsolatot. Tegnap meg is kérdezte nála alszok-e.

Ma kérdeztem mikor találkozunk, ő megkérdezte van-e kedvem vele meg a haverjával és annak barátnőjével elmenni kocsikázni, aztán megnézni a tűzijátékot. Mondtam hogy de van kedvem.

Aztán írta, hogy a haverja barátnője (amúgy én is ismerem őket) nincs jelenleg otthon, így nem tudja mi lesz. Én készülődtem, 10 percre rá írtam neki, hogy akkor most mi lesz.

Írta, hogy inkább a haverjával elmennek csak ketten (állítólag tegnap is vele volt), és holnap üljünk le megbeszélni a dolgokat.

Nekem ez nagyon rosszul esett.

Említette még azt is a kis veszekedés közepette, hogy neki most kell egy kis szabadság (állítólag mert mindenen megsértődök és neki ez már sok).

De amikor meg arról volt szó, hogy akkor meg kell beszélnünk a kapcsolatot akkor meg mondta hogy nem akar szakítani, stb.

Akkor szerintetek most mi van?

Jogos hogy rosszul esett és megharagudtam?

3 honapja vagyunk együtt. De ilyenre már egyszer volt példa hogy még is csak ketten mentek el a haverjával négyünk helyett.

Te leülnél akkor holnap megbeszélni vele, vagy hagynád inkább az egészet?

Amúgy szeretem, csak elegem van az ilyen hirtelen dolgaiból.

L

2018. aug. 19. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapja vagytok együtt, és máris meg kell beszèlni a kapcsolatot? Ez felejtős szerintem.
2018. aug. 19. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap? Ha neki szünet kell, akkor ez nem kapcsolat. Kényelmes vagy neki, mert van kit dugni, de lényegében nem több.
2018. aug. 19. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ezt eroltetni.

3 honap utan a szerelemnek kene dulnia, nem pedig "kell most egy kis szabadsag" szoveget nyomni.

2018. aug. 19. 16:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Amiben én tény és való hogy hibáztam az az, hogy bizonygattam rá, hogy biztos megcsal. Lehet amúgy hogy nem. De félek tőle és néha félre érthető a viselkedése
2018. aug. 19. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Kislány, hagyd ott és kész. Nem bízol benne, már később sem fogsz. És örökre csak azok fogsz érlelődni, hogy megcsal e vagy sem.
2018. aug. 19. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Az egész kapcsolatot hagynám a helyedben. Egy pillanatot nem adnék erre a kapcsolatra.
2018. aug. 19. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem hanyagoljátok egymást.
2018. aug. 19. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

Veszett fejsze neharagudj

inkabb engedjetek el egymast,mindkettotoknek jobb lesz

2018. aug. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!