Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi tényleg csak ezért tart feleséget?
Hogy legyen, aki főz, mos, takarít rá, kezeli a háztartást, a pénzügyeket, dolgozik, mert így ugye több a bevétel, megoszlanak a kiadások, gyereket nevel, ha van, és meghallgassa a problémákat, tanácsot ad.
Azonban a 30-as férj a 25-30 éves feleség mellett 14-16 éves lányokat hajkurászik dugásra, mert azok még szép feszesek, kapcsolatra nem lennének jók, mert fejben még nem tartanak ott, de minden másra tökéletesek, és nincsenek akkora elvárásaik, mint mondjuk a 22 éves kolléganőnek, egy Zara táskával má le lehet venni őket a lábukról.
Valóban így zajlik?
Na, te is egy kis éretlen fruska vagy, aki most jelenlegi csalódását vetíti rá a férfi társadalomra.
Sz..rul választottál, ennyi.
Nem kéne általánosítani.
Azt hiszed, hogy egy 25-30 éves nő nem feszes? Láttál te már ennyi idős nőt? Engem még biztos nem, 27 éves vagyok és állítom, hogy mivel sportolok és egészségesen étkezem, feszes vagyok.
Sok pasi keres csak házicselédet. De nagyon sokan TÁRSAT keresnek, akivel mindent megosztanak.
Nem a kérdésre válasz, de szúrja a szemem: Zara táska? :D:D
Örüljön, ha töcskölődés végén kap egy használt buszjegyet bazz. Annyi elég is nekik kb.
Tudjuk, tudjuk. 25 évesen már túl öreg, a 14 éves kislányok még feszesek.
Ez két dolog miatt van.
1. Agyilag 14 a pasi, hiába 30. Kell mellé egy anyapótlék, mert egyedül egy életképtelen xar.
2. Olyan pici a répa is, mint egy 14 éves kisfiúnak. Ezért nem tud mit kezdeni egy 14 feletti, kifejlett nővel. Normál méretű hüvely esetén már csak harangozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!