Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasságban ha egy férfi megcsalja a feleségét nem csak testileg de érzelmileg is attól még szereti?
Ha a férj tud a szerető minden lépéséröl az még nem szerelem hogy lelkileg megcsalás legyen!
Mennyi vagy? 20 +-3 év?
Kifogtál egy 30-as pasit?
En azt vallom : Aki szeret az nem csal meg. Ergo az ilyen ferj nem szereti a feleseget csak egy gyava szemetlada. Inkabb lepne ki a kapcsolatbol mint az hogy csalja a nejet...
18/L
Igen szereti.
Tudod miért csinálják ezt a szeretőt tartó pasik, mint amit te írsz? Mert semmiből nem áll pár mondatot lepötyögni, viszont ezzel szinten tartanak téged, és megtudják akadályozni, hogy megismerkedhess egy normális fazonnal, akinek nem csak szeretőnek kellenél, hanem mondjuk feleségnek.
Ezért bedobják ezt a trükköt és igy nem kell osztoznia senkivel, nem fog frászt kapni, hogy esetleg valamivel megfertőzöd, és hétvégenként vagy családi ünnepkor, vagy karácsonykor mikor a családjával, akkor se mész el egyedül szórakozni. Ráadásul neki ingyen vagy, míg egy prostituáltnak azért keményen kell perkálnia, alkalmanként 20-30-50 ezer Ft-ot 1 órára.
Nem irom le mégegyszer amit #5-ös. A lényegre rátapintott!
Tényleg 17-23 lehetsz!
7 Nem. Unalmas idejét üti el. Tudom mert én is ezt végig éltem. Minden pillanatban, ahogy csak volt lehetősége hívott, jött:) Aztán mi derült ki? hogy féltékeny volt, mert többen koslatak utánam. Több embernek kellettem volna és mivel magában sem bízott, ezért ezt a taktikát választotta (az már más kérdés, hogy nem tudta, hogy én mindig csak egy embert tudok szeretni.
Szóval ne ülj fel ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!