Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férj évek óta csalja a feleségét szexhiányra hivatkozva és még a terhesség ideje alatt is félrelépett folyamatosan, ott mennyire szereti a férfi a párját?
Szerlem nincs,max kötődik hozzá
-anyósék vették a házat,asszonyé az autó ...
Vagy csak így kényelmes...-az ő dolguk!
oh, én tudom ezt überelni simán.
több olyan faszit is ismerek,akik a terhesség alatt más nőkkel dugtak, volt,hogy kiskorúakkal.
aztán olyat is ismerek, aki úgy hülyített más nőt a párja háta mögött, hogy amaz igaz nem terhes volt, de miatta lemondott a gyerekvállalásról, mert a csávó nem akart.
te figy., annyi gerinctelen véglény van, hogy szemem sem rebben.
Mi közünk ehhez? Ki mit tud róla? Ki mit tud csinálni?
Ezek csak mondott dolgok. Konkrét esethez lehet hozzászólni, így ez semmi. Általában sem lehet tudni, hogy ennek mi a háttere. Lehet a csaj is csalja a fickót, lehet a gyerek sem tőle van....
#5: Lehet, de attól még a pasi egy f..szparaszt. :D Ha egy nő b...szik félre, az rohadt k..rva, ha a pasi, a nő nem foglalkozott vele eleget... Mindenkinek van szája, ki tudja mondani, mit szeretne.
Én a megcsalást mindkét nem részéről elítélem, szerintem gerinctelenség, és annak a jele, hogy az adott ember semennyire nem tiszteli a "párját". Szerelem tuti nincs a képben.
A szexhiány (itt most nem a heti 7-ről heti 6-ra csökkenésre kell gondolni, hanem a hónapokig semmi-re)az egy érthető és elfogadható indok a félrelépésre - akár szereti a párját, akár nem.
Megkontrázom a kérdést: valóban szereti-e a párját az a nő, aki hétszámra hagymázik, ha a férje közeledne hozzá, vagy csak a spermája és a pénze kellett neki a szaporodáshoz?
Mert szerintem az utóbbi sokkal valószínűbb.
"Van egy ismerősöm, aki mesélte, hogy a munkatársa "
Tehát rólad van szó. :)
Ok, csak vicceltem. Nekem is vannak ilyen ismerőseim, ezek a nők azok, akk azt hiszik majd ők megváltoztatják, majd ő! Aztán benne marad a kapcsolatban, az élet telik és már nem is akar kilépni. Eléggé nyomorúságos ez így ha belegondolsz.
Ha már az elején elmagyarázta a férj az asszonynak, hogy neki többre van szüksége, a nő pedig állandóan hárított, nem csodálom, hogy a férfi félrelépett...ha egyáltalán volt-e ilyen beszélgetés.
Az viszont más kérdés, hogy a faszi miért nem zárta le akkor a kapcsolatot tisztességesen.
Láttam én már olyan kapcsolatot, ahol "véletlenül" becsúszott a gyerek a kapcsolatba. Néhány hónapja voltak együtt, közben milliószor veszekedtek...a lány azt hitte, így majd odaszögeli a palit magához.
Lehet, a férfi tiszteli a feleséget, mint anyát és ezért vele van, de nem tiszteli őt, mint nő - ezért félrelép.
Nem szép dolog áldott állapotú nőt megcsalni, de attól nem lesz más nő, mint állapotosság nélkül. Ugyanúgy kell tisztelni - bármilyen állapotban is van -, ha megérdemli a tiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!