Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megharagudnátok a párotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagudnátok a párotokra ha nélkületek intézkedne?

Figyelt kérdés

Párom megharagudott rám, mert elmentem meló után szaküzletbe szétnézni, milyen árukat vásárolhatunk be a házba, felújítás céljából. Ő ekkor még dolgozott. Csakis érdeklődő jelleggel mentem, tehát nem vettem semmit.

Megharagudott rám hogy miértnem mondtam hogy megyek, illetve miértnem közösen mentünk. Elkezdett hisztizni.

A cuccokat én fizetném (több százezer ft), az ingatlan amiben lakunk, az ő tulajdonában van.

szept. 3. 06:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Felesleges hiszti, ne érezd rosszul magad miatta. Én anno a két kezem összetettem volna, ha a férjem legalább egy kicsit segít bármiben és gondolkozik, tervezget ő is. Örülnie kéne, hogy részt veszel a közös életetek megtervezésében.
szept. 3. 08:14
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

Interneten nézelődhetsz azért, vagy azért is hiszti van.

Ilyen hapsit basszus... ez nem nélküle intézkedés. Körülnéztél.

szept. 3. 08:33
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Biztos nem költeném a pénzem az ő házára.
szept. 3. 08:52
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Kis sértődés rendben van, talán még fickóként is kissé meg lennék sértődve előzetes megbeszélés nélkül. De nagy harag ezért felesleges.
szept. 3. 08:59
 15/22 A kérdező kommentje:
F vagyok, mielőtt valaki félreértené
szept. 3. 09:01
 16/22 anonim ***** válasza:
24%

#15Na innentől fognak megváltozni a vélemények,mert itt a nőknek meg a nyalizás, a pasikat meg fikázzák mindenért😉

Hidd el, az az ingatlan mindig is a csajodé lesz, és nemigazán fogja jónéven venni ha neked ott saját terveid legyenek. Biztos,hogy ha együtt mentek,akkor is elsősorban az lesz, amit ő választ.

szept. 3. 09:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, enyém az ingatlan amiben lakunk. Engem a felújítás része nem igazán érddkelt, maximálisan biztam benne és tudtam, hogy nem választ mellé (pl laminált padló színe, csempe szine). Mondtam döntse el. A konyhabútort is ő választotta annyit kértem ne sötét legyen. Én ebből nem csinálok akkora ügyet :-D
szept. 3. 09:23
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
13 pedig ez korrekt hozzaallas hogy segit a felujitasban ha mar o is ott el. En is jelenleg felujitas alatt fogok allni es “elvarom”. Persze ha aztan rovid idon belul vegeterne a kapcsolat nem mondanam hogy igy jartal beleoltel milliokat mehetsz, hanem valahogyan megoldanank az anyagiakat. Anno exem is megvette a konyhai berendezeseim ami kb 600ezer volt akkor, bar o nem verte ram sose hisz van kozos gyerekunk is.
szept. 3. 09:50
 19/22 anonim ***** válasza:

16.

Nekem egyértelmű volt, hogy S kérdező a férfi.

Nyilván az utolsó szó a ház tulajdonosaé lesz.

Nem tartom jó ötletnek, más házába beruházni.

szept. 3. 10:15
 20/22 anonim ***** válasza:
77%

Ha ezen kiakad, én nagyon elgondolkodnék a továbbiakon...

Persze, ha nélkülem megvetted volna a dolgokat, én is kiakadnék, de te csak körülnéztél/érdeklődtél.

Mindenesetre tedd el a számlákat mindenről, amit te fizetsz.

szept. 3. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!