Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megharagudnátok, hogyha a párotok a szüleivel (is) menne nyaralni? (Nem lakunk együtt és nincs közös kassza)
Ha oda mennének, ahová én mindig vágytam, és nem is hívnánk el, az rosszul esne egy kicsit. De túl tenném magam rajta mihelyt elpanaszoltam az egyik barátnőmnek.
Ezt a speciális esetet leszámítva, egyáltalán nem haragudnék, semmi okom nem lenne rá. Inkább örülnék, hogy jó a kapcsolata a szüleivel.
Miért ne mehetne akár a szüleivel akár mással?
Attól, hogy valaki kapcsolatban van, nincsen össze nőve a másik féllel.
Nekem termeszetes, hogy ha van párom, vele megyek nyaralni. Nem nelkule. Persze johetnek a szulok is, de en hianyolnam is a apromat, ha nem lenne velem.
PErsze, ha tizenevesek vagyunk es meg a szuleink tartanak el, akkor normalisnak vennem, de felnott, dolgozo, onallo emberek esetében nekem rosszul esne.
Miért haragudnék? Inkább örülök, hogy jó kapcsolata van a szüleivel.
Nyáron ő is és én is elmegyünk a családunkkal nyaralni, aztán közösen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!