Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti megharagudnatok a baratnotokre?

Figyelt kérdés
Egyutt vagytok mar lassan feleve, es kicsuszik a szatokbol hogy nincsenek is melleid sz*x kozben. 75B/C kosaras melleim vannak amugy, ami ugy kicsivel nagyobb mint a baratom tenyere. Eddig a melleimmel nem voltak problemaim, de miota beszolt nagyon a szivemre vettem, szegyenlem oket es inkabb takarom magam, valahogy azota az egyuttletek sem olyanok mint eddig voltak. Mondtam neki hogy jo ha ez neked nem jo akkor vagy keresel mast vagy kivarod hogy szilikon melleim lesznek. Sajnos azota ez engem egyre jobban bant, tenylegesen elvette a kedvem mindentol. Viszont most szeretnem megkerdezni valami anonym ferfitol, hogy tenyleg nincsenek melleim vagy vannak. De ehhez ugye meg kell oket mutatni. Megkerdeztem a baratom, hogy ez ot zavarna-e. Ti megharagudnatok a baratnotokre ezutan az otlete utan, vagy elfogadnatok, hogy ja igen en szoltam be neki.

2022. júl. 28. 02:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Tetézed a bajt.
2022. júl. 28. 02:10
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
ez egy hosszú kapcsolat lesz
2022. júl. 28. 02:13
 3/20 anonim ***** válasza:
73%

Én alapból nem sérteném meg ilyennel ès nem is mondanék ilyet. Viszont annak nem örülnék, ha idegeneknek mutogatná, bár a jelen helyzetben valahol érthető. Azt viszont fontos tudnod, hogy magadnak felelj meg elsősorban és ne egy idegennek vagy épp bárki másnak. Azért pedig eszedbe ne jusson mű melleket csináltatni, mert bunkó volt veled q barátod.

Egyébként, ha nem kért bocsánatot nem érdekelne a véleménye innentől.

2022. júl. 28. 02:15
 4/20 anonim ***** válasza:
7%
Én szeretném látni
2022. júl. 28. 02:16
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

Ha már ugyis megtört a varázs, akkor szakitsd meg a kapcsolatot. Amugy sem lehetett túl komoly kapcsolat, ha mell méret miatt problémázik valaki.

És hát egy feketefehér, kissé kockázott képet nyugodtan feltölthetsz a melledről, arról nem valószinű hogy bárki is betudna azonosítani. Szóval nem kell rólla tudnia senkinek se.

2022. júl. 28. 02:28
 6/20 anonim ***** válasza:
7%
Szívesen mondom független anonim véleményt! Utána mellékelem az insta elérhetőségem :D
2022. júl. 28. 02:46
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Keresőbe bepötyögtem, szerintem teljesen szép, és jó amit kidobott, nem értem mi baja ezzel a mérettel. Nyilván nem örülnék az ötletnek, de ha már ekkora tapintatlan furkó voltam, nem kéne hogy meglepődjek. Szerintem ez rajta bukott meg, amellett hogy bunkóság ilyeneket megjegyezni a jelek szerint mélyebb sebeket ejtett az önbizalmadon. Nehogy lecseréld őket valami műanyag szarra, az a szememben sokkal nagyobb vétek lenne, mint ha nem lennének. Bár a képek alapján nem rosszak, nem rosszak...
2022. júl. 28. 03:15
 8/20 anonim ***** válasza:
18%
Én cerifikált mell-szakértő vagyok, kamarai tagsággal, nemzetközi tanúsítványokat állítok ki a klienseim számára. Ha gondolod, adok egy profi, hiteles, pártatlan, két évig érvényes szakvéleményt.
2022. júl. 28. 04:38
 9/20 anonim ***** válasza:
95%
Ne mutogasd idegeneknek a melleidet... A pasidat pedig dobd ki. Nem maradunk együtt olyannal, aki rombolja az önbizalmunkat. Egyébként hasonló méreteim vannak nekem is, és bőven van mellem. Nehezen hiszem el, hogy te nem látod magadon... 🙄
2022. júl. 28. 05:15
 10/20 anonim ***** válasza:
97%
Jó az a méret, barátnőmnek is hasonló van és nagyon szépen néz ki.
2022. júl. 28. 05:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!