Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom makacs, de utobbi idoben vitak soran tudta kezelni a helyzetet. Viszont megcsinalta azt hogy vita utan szo nelkul eltunt es nem keres. Most szakitott vagy mi Ez?
Figyelt kérdés
Korabban tobbszor elofordult hogy vita utan neki allt feljebb es ferfi ellenere nem tett ertem semmit
Nem jott nem keresett napokig azt varja hogy en menjek
De szerintem nem a nonek kene menni a ferfi utan.
Volt hogy mentem mondtam tobbet nem teszem. De ő is megigerte nem lesz el a kakiba , megbeszeljuk. Erre 4 napja megint nem keres, en se ot.
En szeretem ő is, de ez szornyu, soha nem volt meg ilyenbe reszem hogy nem mozdul ertem a kapcsolatban a ferfi
aug. 28. 14:45
11/15 hollófernyiges válasza:
"nem erdekelte amit mondok es pofatlan volt. Majd folytatodott tovabb a vita"
Vagyis te kezdted a hisztit a semmin, neki pedig elege lett.
12/15 anonim válasza:
Ez pontosan arra jó hogy addig is probálj nyitni másra és keress korrekt egyenes palikat.
13/15 anonim válasza:
Szerintem te veled sokkal több baj van mint vele. Aki azt tartja, hogy a férfi dolga mászni a nő után és a nőnek majd dönteni vele kapcsolatban az még nagyon éretlen és egyáltalán nem csoda, hogy elege van. Szakítani kéne ha nem egyeztek meg és ha te úgy állsz hozzá ahogyan.
14/15 anonim válasza:
Az ilyen gyerekkel is otthagyna ha neki igy tetszik.
15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos en is attol felek h barmikor eljatssza ezt
aug. 28. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!