Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom makacs, de utobbi idoben vitak soran tudta kezelni a helyzetet. Viszont megcsinalta azt hogy vita utan szo nelkul eltunt es nem keres. Most szakitott vagy mi Ez?
Korabban tobbszor elofordult hogy vita utan neki allt feljebb es ferfi ellenere nem tett ertem semmit
Nem jott nem keresett napokig azt varja hogy en menjek
De szerintem nem a nonek kene menni a ferfi utan.
Volt hogy mentem mondtam tobbet nem teszem. De ő is megigerte nem lesz el a kakiba , megbeszeljuk. Erre 4 napja megint nem keres, en se ot.
En szeretem ő is, de ez szornyu, soha nem volt meg ilyenbe reszem hogy nem mozdul ertem a kapcsolatban a ferfi
Gyűlölöm azokat az embereket, akik ilyenkor kimenekülnek a helyzetből. Nulla hajlandóság van bennük a problémák megoldására és még manipulatívak is. Szerintem pont azért csinálja, mert tudja, hogy menni fogsz utána, ezzel növeli az egóját.
De, ha ennyit veszekedtek, akkor érdemes lenne elgondolkodni azon is, hogy egyáltalán van-e értelme ezt a kapcsolatot erőltetni!?
"nem a nonek kene menni a ferfi utan"
Ez is a probléma része. Egyoldalúan fogod fel a kapcsolatot. Nekem inkább te tűnsz makacsnak.
Szerintem ezt a férfi dolga, nő dolga kérdést ezt felejtsd is el. Egy kölcsönös kapcsolatban a kettő ember egyenlő vitapartner, az egymás iránti figyelem mindkettőben benne kell hogy legyen.
Amúgy ha ennyire nem jó konfliktusokban akkor szerintem hagyd a fenébe. Őszintén szólva a leírtak alapján ti konkrétan semmit nem tudtok megbeszélni, mert vagy ideges lesz vagy elmenekül. Ez totál kizáró ok egy kapcsolatban, mert az élet tele van problémákkal, amikben fontos, hogy együtt jól, viták árán is meg tudjátok ezeket oldani. Szóval ha nem vagy olyan szerencsés, hogy szakított ezzel, akkor szakíts majd te.
A férfinek sem kell menni a nő után. Én meg így tudom. Lehet kölcsönösen elfordulni és utálni egymást.. Mert ez ide vezet.
Vagy, értelmes emberek módján megbeszélni a problémákat. Ehhez mindkét fél kell!
F
Kiszámithatatlan megbizhatatlan.
Velem a legnagyobb balhékban se csinál ilyet a párom hogy ghostol en meg egyem az ideget.
(Exem volt már olyan akit telon es sehogy nem lehetett elérni se, azota is boldog vagyok hogy ex. De ő csenddel is vert, alázott is szemét is volt. Sok volt a számláján. De hozzátartozik ez a gjost jellemvonás is. Mikor ki lett dobva meg sirva riva kaparta a küszönöt. Dehát lett egy normális korrekt párom aki a tenyerén hordoz nem ilyen jellemtelen f.s.)
8. "Kiszámithatatlan megbizhatatlan"
A kérdésből nem derül ki, mi volt az ok. Van az a színű érzelmi bántalmazás, amire nem lehet másképp reagálni, mint kivonulni. Van, aki nem ért a szóból. Van, akivel felesleges vitázni, mert semmilyen szép szó, érvek nem hatnak. Nem tartom magam megbízhatatlannak, csak mert ezekből a zsákutcákból nyomok egy rükvercet.
9 csak en meg ahhoz vagyok szokva az en barátom mellett ha le is orditjuk egymás fejét meg ott is hagyjuk egymást még akkor is hiv ir csetel elérheto.
Amit meg az exem csinalt eddig ezekkel a gusztustalan zsarolásokkal hogy sehogy nem érheto el en tobbet nem is kérek.
Ha barki is ghostolna én már keresném is a másikat aki nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!