Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem jóvá? Illetve ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem jóvá? Illetve ti mennyire lennének megbántódva a helyében?

Figyelt kérdés

Szóval kicsit több mind egy hónapja randizom ezzel a férfival, ő 25 én 22 és az egyetemen ismerkedtünk meg. Úgy pár napja összejöttunk hivatalosan.

Voltunk többször egymásnál már.

Ma telefonon megkérdezte hogy akarok e következő héten hozzá menni (mármint a szüleihez), mert neki haza kell mennie valamit elintézni és szívesen töltene több időt velem.

Sajnos nem nagyon tudtam mit mondani mert nagyon furának éreztem hogy ilyen hamar megismerjem a szüleit. Az én családom eléggé távolság tartó és introvertalt és én pl nagyon izgulnék valami ilyesmi miatt, holott nekik még úgy tűnik normális és semmi extra.

De lényeg hogy most úgy gondolja hogy nem akartam menni és hogy miattam fura lett a szitu, és emiatt még nagyon rosszul érzem magam :(

Pedig csak azt akartam hogy mondja nekem hogy semmi baj, szeretné hogy ott legyek és a szüleit nem zavarom stb, de valahogy nem így jött le nekem nahem inkább ilyen "hát ja úgyis megyék végülis te is jöhetsz" de én meg ilyenekre rágörcsölök mert félek hogy a családja furának tartana.

Pedig amúgy akartam volna menni csak valahogy nem sikerült kinyögnöm, nekem ő az első barátom és eleve is eddig is minden kicsit gyorsabban ment mint ahogy én akartam volna és csak nem tudtam hogy reagáljak.

Szóval most rosszul érzem magam. Holnap fogom élőben is látni, de szerintem nem fogja megemlíteni... csak hát most nem nagyon tudom megítélni hogy mennyire bántottam meg.

júl. 3. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántottad meg semmivel, nyugodtan közöld vele hogy neked ez így gyors még.. ha meg mégsem az akkor meg ne parázz.
júl. 3. 00:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt pont így elmondhatod neki is, ahogy ide leírtad és remélhetőleg meg fogja érteni.
júl. 3. 01:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"és eleve is eddig is minden kicsit gyorsabban ment mint ahogy én akartam volna" - Légyszi saját magad miatt legyél egy kicsit bátrabb és szóljál nyugodtan neki, ha azt érzed, hogy valami gyors neked.

Ha rendes a srác, akkor megérti majd ezeket a helyzeteket és igyekezni fog, hogy neked kényelmes legyen vele lenni, ha pedig nem, akkor jobb, ha ez minél előbb kiderül.

júl. 3. 02:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!