Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nincs véleménye semmiről vagy nem meri kifejezni?
Fél éve vagyunk együtt, már az elején feltűnt, hogy mindenben rám akarja hagyni a döntést (hova megyünk, mit eszünk, mikor kelünk fel) valami kerülőválaszt ad, vagy csak annyit mond, hogy “hmmm”. Például nemrég szerettem volna vele az olimpiáról, élsportról beszélni, hogy ő mit gondol erről az egészről, de semmi gondolata nem volt. Pedig én tényleg nyitott vagyok sok ember véleményére és az intelligens vitára, főleg az ő gondolataira. De konkrétan egy szót nem szólt a témához, én elmondtam, amit gondolok, és egy “hmmm, ez érdekes, aha” válasszal lerendezte és már terelte is a témát. De igazán ő nem is mesél semmit/nem beszélgetünk aktívan, mert max elmondja a napját, de hiába próbálom kicsit mélyíteni a beszélgetést, kérdezgetni, semmi, csak “hmmm”. Folyamatosan én hozok fel témákat, de ott sem szól hozzá, hanem elmondom és “hmmmm, az jó.” Most felhoztam ezt a gólyatáboros botrányt, hogy kitiltották az óvszert…. egy gondolata sem volt hozzá, és nekem ez furcsa, mert azt szoktam meg, hogy az ismerőseimmel mindenről aktívan beszélgetünk, magyarázunk, gondolatokat hozunk fel, véleményt formálunk, akár még kicsit össze is szólalkozunk ha úgy van. De vele nem tudok…csak meghallgat és bólogat.
“Mit szeretnél enni?-Hmmm nemtudom…” Kezdetben úgy gondoltam csak félénk/udvarias/szeretne bevágódni/nem mer megnyílni előttem, de mostanra úgy érzem mintha valóban nem lennének önálló gondolatai, pedig én nagyon igénylem, hogy a párommal nyíltan tudjunk hosszasan beszélgetni dolgokról, függetlenül a nézeteinktől és úgy, hogy nem ítélkezünk. Sajnos nagyon elkezdett idegesíteni ez a dolog…
Randik alatt miről beszélgettetek?
Unalmas a párod.
Basszus, akkor voltak jelek, hogy ő nem egy beszédes típus.
Így, hogy zárkózott még előtted is, nem sokáig látni közös jövőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!