Ha utálom és már unom a fideszt és az lmbtq propagandáját, akkor hogy tudom ezt legjobban kifejezni? 1 ne szavazzak, vagy 2 szavazzak a fidesz véleménye ellen?
A fidesz ellen kell szavazni.
Orbánék az otthon maradókra azt szokták mondani, hogy ők amiatt sem mennek el szavazni, mert a többiekre bízzák a döntést valamint ők elégedettek a jelenlegi kormánnyal is.
(Mert ugye nem bíznak abban, hogy az ellenzék győzhet, de ha mégis elfogadják.)
3
utálom a bzuikat is.
azt meg pláne, hogy állandóan reklámozza őket a fidesz
Más módon is kifejezheted a véleményed, az érvénytelen szavazattal.
(üresen nem ajánlott bedobni, mert utólag akárki ráXelhet)
A gyermekvédelmi törvény egy vicc, alsóban vagyok tanító és a gyerekek már úgy jönnek az iskolába, hogy bőven tudják, mi az a meleg/leszbikus. És akkor 18 éves korig ne halljank róla? Istenem, mintha nem létezne internet meg nagytestvérek, ahonnan tájékozódik a gyerek.
Mondom, mi megy ma a 2. osztályban (8 évesek, egyházi suli!!!):
Dani(8): -Ha nagy leszek, strici akarok lenni.
Én: -Dani, ilyeneket nem mondunk.
Lotti (8): -Jó, akkor én leszek a kábetűs és akkor munkatársak leszünk!
...én meg állok itt kidülledt szemekkel és azon gondolkodom, hogy ezek ugyanazok a gyerekek-e, akik a hétfői osztálymisén angyalarccal mondták a Miatyánkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!