Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nincs véleménye semmiről vagy nem meri kifejezni?
Fél éve vagyunk együtt, már az elején feltűnt, hogy mindenben rám akarja hagyni a döntést (hova megyünk, mit eszünk, mikor kelünk fel) valami kerülőválaszt ad, vagy csak annyit mond, hogy “hmmm”. Például nemrég szerettem volna vele az olimpiáról, élsportról beszélni, hogy ő mit gondol erről az egészről, de semmi gondolata nem volt. Pedig én tényleg nyitott vagyok sok ember véleményére és az intelligens vitára, főleg az ő gondolataira. De konkrétan egy szót nem szólt a témához, én elmondtam, amit gondolok, és egy “hmmm, ez érdekes, aha” válasszal lerendezte és már terelte is a témát. De igazán ő nem is mesél semmit/nem beszélgetünk aktívan, mert max elmondja a napját, de hiába próbálom kicsit mélyíteni a beszélgetést, kérdezgetni, semmi, csak “hmmm”. Folyamatosan én hozok fel témákat, de ott sem szól hozzá, hanem elmondom és “hmmmm, az jó.” Most felhoztam ezt a gólyatáboros botrányt, hogy kitiltották az óvszert…. egy gondolata sem volt hozzá, és nekem ez furcsa, mert azt szoktam meg, hogy az ismerőseimmel mindenről aktívan beszélgetünk, magyarázunk, gondolatokat hozunk fel, véleményt formálunk, akár még kicsit össze is szólalkozunk ha úgy van. De vele nem tudok…csak meghallgat és bólogat.
“Mit szeretnél enni?-Hmmm nemtudom…” Kezdetben úgy gondoltam csak félénk/udvarias/szeretne bevágódni/nem mer megnyílni előttem, de mostanra úgy érzem mintha valóban nem lennének önálló gondolatai, pedig én nagyon igénylem, hogy a párommal nyíltan tudjunk hosszasan beszélgetni dolgokról, függetlenül a nézeteinktől és úgy, hogy nem ítélkezünk. Sajnos nagyon elkezdett idegesíteni ez a dolog…
Nem is ismered jó reggelt! Nincs saját véleménye, nem meri felvállalni önmagát. Akkor miért nem lehetséges, hogy megjátssza magát? Ha valakinek nincs kiforrott személyisége azt te nem ismered, arról nem beszélve ha friss kapcsolatban vagytok még úgyse ismered mintha több ideje lennétek együtt. Akármilyen témát dobsz fel annyi a válasza, hogy: Hmm,az jó, hmm, értem."
Ne már, hogy ha még végtelenül buta is akkor sincs véleménye. Azoknak jár a legjobban a szájuk. De ha meg egyszerűen önbizalomhiányos akkor ne írjad már, hogy udvarias, önfeláldozó amikor hümmög mert végképp nem illik rá. Persze legyen bármilyen, akármi is motiválja ilyen viselkedésre mindenhogyan ciki és főleg ultra kínos, hogy egyáltalán vele vagy. Miről a csodáról beszélgetettek randik alatt? Elképesztő az egész szituáció.
Szerintem csak nem volt hol laknia és ezért van veled.
Nem szeret, nem tisztel és igazából nem is érdekled, csak kihasznál a lakhatás miatt.
Ha nincs zavarban, nem pirul el, nem látod rajta, hogy feszült, nem kerüli a tekinteted akkor egyáltalán nem az a baja ő neki mint amire te gondolsz. Egyszerűen végre megfogott téged azzal a minimummal ami neked elég volt és most még az ujját se mozdítja meg. Még azt is elvárja, hogy helyette gondolkozz és nagyon jól teszi ugyanis te meg is teszed érte vígan.
Az olimpia olyasmi téma, hogy nem mindenki ért hozzá és lehet azért terelte, a gólyatábor szintén lehet egyáltalán nem érdekli.
Annyi fix, hogy nem illetek össze és nem erőlködik hiszen ígyis-úgyis kényelemben van veled.
Hát nem tudom. Őszintén szólva nekem a te hozzáállásod sem tetszik. Nagyon úgy tűnik, hogy baromira erőlteted a beszélgetést vele és ő neki már az agyán jössz ki vele. Randik alatt amikor nem mesélt legalább nagyvonalakban, hogy miért is lett vége az exekkel és te mégis a párja vagy sem vall érett felnőtt nő viselkedésére. 6 hónapja elviseled, hogy olyan mint egy néma hal és csak erőszakoskodsz vele. Igazság szerint úgy látom, hogy a zsák a foltját rátok nagyon passzol.
Semmivel se vagy tőle különb lényegében. Tulajdonképpen csak annyi a különbség, hogy te erőlködsz míg ő tojik rá, vagy nem mer kitárulkozni hiszen nyomás alá helyezed. Jobb lenne nektek külön mindenképp.
De azért legyünk fairek nem mindenkit izgat pont ugyanaz amit téged és nem mindenki akar vitatkozni sem...
Figyelj, ebből igazán nem tudunk vélemenyt alkotni, mert mint írtad, eleinte egyutt sportoltatok, elvoltatok, tehát azért nem.egy egyfolytában otthon ülő típus, annyira rossz nem lehet...
Talán nem erdekli pl az olimpia annyira, vagy szimplán nem igenyli, hogy esetleg összevesszetek valamin, ami rohadtul nem fontos. Vagy nem az a fajta aki minden kicsinyes dolgon fennakadjon, kibeszeljen masokat.
De lehet tévedek, mert az is lehet hogy millio mas dolgot tudnal meg felhozni és akkor már egyet értenék veled.
Peldaul én párom is mindig rám hagyja mit egyunk hol egyunk ha ugy adodik, mert en vagyok aki szeret akár inyencsegeket kiprobalni vagy nem felel meg az az étterem ahol csak rantot hus,sajt, gyros a laktato etel.
Az ex temara meg annyit tudok mondani, hogy mi sem firtattuk kulonosebben. Egy két dolgot elmondtuk és kész. Az a lenyeg hogy a ki kapcsolatunk milyen és hol tart.
Egyebkent az alapjan hogy Te intelligens vitákra vagysz vagy kibeszélésekre, ő pedig inkább nyugodtabb fajta, keruli az ilyesmit, azt gondolom nem tartoztok össze, főleg hogy neked ez ekkora probléma.
18-as ugye?
Azon nekem is megakadt a szemem, hogy ő vitázni szeretne. De mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!