Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok egy vita során azzal vágna vissza, hogy az exével sokkal jobbat szexelt, mint veletek?
Figyelt kérdés
Nagyon szíven ütött ez a megnyilvánulása, nagyon betalált. Soha egyik párom sem bántott ilyen mélyen, és én sem tettem ilyet ő vele szemben soha. Ti reagálnátok ha egy vita során ilyen hangzana el?aug. 3. 18:57
1/18 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy akkor menjen vissza hozzá és szakítanék.
2/18 anonim válasza:
Én szakítanék, aztán mehet amerre lát. Én ezen nem tudnék túllépni, illetve olyan emberrel sem szeretnék semmit a jövőben, aki ilyet az arcomba mer vágni.
4/18 anonim válasza:
Nevetni kell ilyenkor és bájosan megkérdezni: akkor miért nem vele vagy?Ja, hogy neki is kevés vagy?Nem csodálom.
5/18 anonim válasza:
Szakítanék. Lehet azzal jönni (szoktak) hogy a vita heve, harag stb. de az ilyesmit nem "véletlenül" mondja az ember, hanem tudatosan bántó szándékkal. Ha pedig az ártó/bántó szándék jelen van, se tiszteletről, se szeretetről nincs többé szó.
6/18 anonim válasza:
Szakítani kell. Ugyanis a jó szexhez is az kell, hogy szeressétek egymást, természetesen a szexben is össze kell szoknia egy párnak.
7/18 anonim válasza:
Mi volt a vita, ami végén ilyet vágott a fejedhez?
A párod a fiú, te a lány?
8/18 anonim válasza:
Akor szexeljen vele, hol érdekel engem.
9/18 anonim válasza:
"exével sokkal jobbat szexelt, mint veletek"
Nem vagyunk egyformák... Lehet, hogy hosszú ideig együtt voltak és összecsiszolódtak.
Az is lehet, hogy az exe tényleg jobb volt.
De aki ezt vágja a fejedhez, az egy tapló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!