Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha egy veszekedés során a feleségetek leköpne?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 23:39
1/27 anonim válasza:
Lany vagyok, de ezert egy pofont megerdemel.
2/27 anonim válasza:
Szó nélkül öltöznék, otthagynám abban a pillanatban, irány az utca, közbe egy-két kocsma. Addig had gondolkodjon, én meg megnyugodnék abban a tudatban hogy nem lett még nagyobb baj ebből a konfliktusból. Reggel pedig irány haza ha addig nem hív, szó nélkül be az ágyba. Ezt így az előzmények tudta nélkül írom.
3/27 anonim válasza:
Ez számomra a véleménynyilvánítás egyik legocsmányabb formája, nem hiszen, hogy együtt tudnék élni egy olyan emberrel, aki így viselkedik. Jó, mondjuk ha ez egyszer történne meg, akkor emiatt nem válnék el, de biztos, hogy miután lenyugodott, megbeszélném vele, hogy ilyet soha többet ne tegyen, akkor se, ha úgy érzi, hogy nincs igazam, inkább csapja be az ajtót, vagy rúgjon fel egy széket, de ezt a köpködést soha többet, ennyire tahó szokás nincs is még egy a világon.
4/27 anonim válasza:
Lány vagyok én is, szerintem ez iszonyatosan kiábrándító és gusztustalan, nőtől és férfitól egyaránt. Ha egy nagyon durva veszekedés volt köztetek és ő elvesztette a kontrollt, azért reagált így és amúgy alapesetben teljesen kulturaltan,normálisan viselkedik, akkor nem szakítanék,de megmondanám neki, hogy többet ez ne forduljon elő,mert kiábrándító. Ha viszont egy kis semmiségen kaptatok össze, és nem megérthető a kiafakadása, akkor válnék. Tudom, durvánn hangzik, de én nem tudnék olyan emberrel együttélni, akkor így oldja meg a konfliktusait.
5/27 anonim válasza:
Undorító dolognak tartom,és minimum 1 pofon lenne válasz,vagy kettő! Ezután azonnal elválnék, ez nekem nem fér bele az értékrendszerembe.
6/27 anonim válasza:
Hát látod én meg kétszer is lekoptem a volt elettarsamat. Nem mondom, meg, miért pont koptem és nem mást csináltam, mert a nő partján állok. Ha már szó nélkül el akarsz menni otthonrol, ahogy ezt javasolták, útközben gondoljozz el, hogy mi vagy mik lehetnek az okok, konkrétan az a hatalmas g**ciseg amit muveltel, mert ilyet egy nő sem csinál komoly ok nélkül. Aztán ha rajottel, kérj tőle bocsánatot, gondold komolyan, és az onvizsgalodast folytasd még egy jó darabig.
7/27 anonim válasza:
Amennyiben a vita hevèben kifàradt lecsutakolnàm, majd adnèk neki egy kis zabot. A kantàron lazìtanèk, aztàn innèk 1 jò sört. Remèlnèm hogy az èjjel nem rùgja ki az istàllò oldalàt.
8/27 anonim válasza:
6-os mibol veszed, hogy a kerdezo a hibas? Egyebkent nincs mentseg ilyen ocsmany viselkedesre, mint a kopes. Egyik oldalrol sem. A feleseg nagyon primitiv, taho 'stilusban' fejezte ki a nem tetszeset. Te meg a ferjet hibaztatod. Meg, ha o is a hibas, akkor sincs mentseg a kopkodesre.
9/27 anonim válasza:
Kapná a pofont, pedig soha nem ütöttem meg nőt. Ne köpjön le senki engem. Inkább ordítson hangosabban vagy tépje le a farkamat, de ne köpjön le.
10/27 anonim válasza:
Beadnám a válópert. Ha enyém a lakás, kitenném a cuccát a ház elé, ha meg nem, összepakolnék, és elhagynám.
Véleményem szerint nem lehet leköpni a másikat, pláne a férjet/feleséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!