Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek, ha egy veszekedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha egy veszekedés során a feleségetek leköpne?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 23:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
25%

engem a volegenyem kopott le. Konkrétan nem az en hibambol.. hanem a pletykak miatt ( elvileg megcsaltam,de mind1 hagyjuk) en elkezdtem ordibalni :D

Nem jo pelda. De ha mar elmesz akkor gondolkodj el h miert is tette..... ennyi. setalj egy kicsit

2015. ápr. 12. 02:50
 22/27 anonim ***** válasza:

.......vagy inkább sokat sétálj, és gondolkozz el, miért lett ilyen a kapcsolatotok, hogy nem tudtok normálisan kommunikálni.

Ha lenyugodtatok, üljetek le, és beszéljétek meg.

Ennyire elfajult viselkedésnél már komolyabb gondok, bajok vannak.

Pofon nem megoldás!! Erőszak soha nem megoldás!!

2015. ápr. 12. 05:51
 23/27 anonim ***** válasza:

Azt hittem ilyen csak a "Maóónika-show"-ban történik/ azokkal a stílusú emberekkel, egyszer láttam a bkv-n ilyet/

Tehát kétlem, hogy ilyen megtörténne, nem hiszem, hogy elvennék egy ilyen "stílusú" nőt.. Vagy már nem lenne a feleségem..

Persze van olyan helyzet, amikor érthető / erőszakoskodna egy nővel..stb de erre meg én nem adnék omot.

2015. ápr. 12. 06:44
 24/27 anonim ***** válasza:
43%

Szájon vágnám és ott is hagynám.

L

2015. ápr. 12. 13:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez attól függ. Miért akar ez a nő leköpni? Tett az a férfi olyat amiért ezt megérdemelte? Megcsalta? Ha igen, akkor egy férfinek vállalni kell a következményeket. Emelt fővel letörölni megfordulni és elmenni. Ha ezt egy nő megalázásból teszi és ezt a férfi nem érdemelte meg akkor bármennyire nem tetszik az emancipáltaknak ha ideírom de repülne a pofon. Akkor lehet sírni milyen mocsok egy férfi, mert rájön egy nő mennyire is fájdalmas egy férfi pofonja, mintha egy nő adta volna. De ártatlanul megütni egy nőt, azt ugyan úgy elítélem. A férfiak sokszor nem fogják fől, hogy nem mindig nekik van igazuk, A nők pedig azt, hogy a medve nem játék.
2015. ápr. 20. 10:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem írja a kérdező miért köpte le?! Én sajnos a családban sokszor megkapom,hogy a férjem szar, szapul más valakit/a családon belül is/ és közben meg jó pofizik a szemükbe. Én ezt nem bírom elviselni és már többször szóltam,hogy most mondjad! Erre mi a válasz? Én egy hazug galád szemétláda vagyok,ne pofázzak. Ekkor én is szembe tudnám köpni,de nagyon. 30 éve vagyunk együtt!
2015. jún. 30. 00:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Visszaköpnék. :D
2015. júl. 3. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!