Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha egy veszekedés során a feleségetek leköpne?
engem a volegenyem kopott le. Konkrétan nem az en hibambol.. hanem a pletykak miatt ( elvileg megcsaltam,de mind1 hagyjuk) en elkezdtem ordibalni :D
Nem jo pelda. De ha mar elmesz akkor gondolkodj el h miert is tette..... ennyi. setalj egy kicsit
.......vagy inkább sokat sétálj, és gondolkozz el, miért lett ilyen a kapcsolatotok, hogy nem tudtok normálisan kommunikálni.
Ha lenyugodtatok, üljetek le, és beszéljétek meg.
Ennyire elfajult viselkedésnél már komolyabb gondok, bajok vannak.
Pofon nem megoldás!! Erőszak soha nem megoldás!!
Azt hittem ilyen csak a "Maóónika-show"-ban történik/ azokkal a stílusú emberekkel, egyszer láttam a bkv-n ilyet/
Tehát kétlem, hogy ilyen megtörténne, nem hiszem, hogy elvennék egy ilyen "stílusú" nőt.. Vagy már nem lenne a feleségem..
Persze van olyan helyzet, amikor érthető / erőszakoskodna egy nővel..stb de erre meg én nem adnék omot.
Szájon vágnám és ott is hagynám.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!