Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek, ha egy veszekedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha egy veszekedés során a feleségetek leköpne?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 23:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyszer megbocsájtható bárkitnek elborulhat az agya de cssak egyszer.
2015. ápr. 12. 00:22
 12/27 anonim ***** válasza:
9%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Ezért írtad ki ezt a kamut, kérdező?

2015. ápr. 12. 00:24
 13/27 anonim ***** válasza:
21%

Az az igazság, hogy én már sokszor gondolkoztam azon, hogy mi az amiért jár a pofon egy nőnek.. (az ilyen kérdések után gondolkoztam el ezen mindig)

Nem vagyok az erőszak híve, korábban soha nem jutott eszembe semmi olyan, amiért tényleg kijárna, de ezt a kérdést olvasva a pofon volt az első dolog ami eszembe jutott.

Szóval egy pofon, ezt tettem volna.

23N

2015. ápr. 12. 00:27
 14/27 anonim ***** válasza:
18%

Mint nonek, ehhez nekem alapos indok kene(pl. csaladom gyalazasa, eroszakos cselekedet velem szemben).

Masert nem hiszem, hogy megtennem.

Ha az en ferjem tenne ilyet ,minden ok nelkul, kiadnam az utjat. Bar, ha erosen "raszolgaltam" azert elgondolkodnek magamon.

Mi volt a kivalto ok, kerdezo?

2015. ápr. 12. 00:35
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, de ilyen alpári szintre soha nem mennék le.

Ha férfi lennék, és ezt tenné a nejem, akkor vennék egy nagy levegőt, és szedném a cuccomat. Az ilyen viselkedés nemtől függetlenül elfogadhatatlan számomra.

2015. ápr. 12. 00:38
 16/27 anonim ***** válasza:
31%
Egyre több itt a provokatív, kamu kérdés, mint ez is, de azért válaszolok. :D Én ha van egy kis lélekjelenlétem abban a pillanatban és nem pofozom fel, akkor semmit sem tettem volna, egyszerűen a szemébe nézve egy hasonló mondatot zártam volna az elfajult vitát "Gratulálok, emberileg nulla vagy, felnőtt létedre leköpted a férjedet, büszke lehet anyád rád" és elmentem volna otthonról. A bűntudat elintézte volna helyettem. A lelki bántalmazásnál nincs rosszabb és ez is az egyik formája. Nem szép dolog, de a pofonnal kb. egálban lennének a felek és az nem jó ilyen helyzetben, had szenvedjen csak aki először vétkezett (köpött). Visszaköpni egyenesen szánalmas lett volna. Láttam már ilyet, amikor a haverék összevesztek és a nő köpködte a srácot, aztán fordítva (nem párok voltak) egyszer az egyik köpött a másik megpróbált elugrani aztán a másik. :D Enyhén szólva szánalmas, nevetséges volt, mint a lámák. :DDDDDDDDD
2015. ápr. 12. 00:38
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

"hogy mi az amiért jár a pofon egy nőnek.."

Drtága kis 23N, SEMMI-ért nem JÁR pofon egy nőnek. SEm férfinek, sem senkinek.

A párja választotta, nyilván ismeretség után. Szagolja, amit szakajtott.

Erőszakra SOHA nincs indok.

2015. ápr. 12. 00:39
 18/27 anonim ***** válasza:
28%

Ja, és lehet, és "idős" vagyok 30 felett, de soha senkit nem bántalmazok fizikálisan, és fordítva sem tűröm el. Verbálisan sem alpári módon, csúnya szavakkal.

A párunkat magunk választjuk, tehát magunk elé is tartunk egy tükröt. És soha senkit nem köptem le, és engem sem senki. Ez valami proli szokás?????

2015. ápr. 12. 00:45
 19/27 anonim ***** válasza:
26%
Drága kis #17es senkiházi....
2015. ápr. 12. 00:52
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
visszaköpnék neki egy akkorát a szeme közé, hogy azt bármelyik láma megirigyelhetné
2015. ápr. 12. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!