Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha egy veszekedés során a feleségetek leköpne?
Az az igazság, hogy én már sokszor gondolkoztam azon, hogy mi az amiért jár a pofon egy nőnek.. (az ilyen kérdések után gondolkoztam el ezen mindig)
Nem vagyok az erőszak híve, korábban soha nem jutott eszembe semmi olyan, amiért tényleg kijárna, de ezt a kérdést olvasva a pofon volt az első dolog ami eszembe jutott.
Szóval egy pofon, ezt tettem volna.
23N
Mint nonek, ehhez nekem alapos indok kene(pl. csaladom gyalazasa, eroszakos cselekedet velem szemben).
Masert nem hiszem, hogy megtennem.
Ha az en ferjem tenne ilyet ,minden ok nelkul, kiadnam az utjat. Bar, ha erosen "raszolgaltam" azert elgondolkodnek magamon.
Mi volt a kivalto ok, kerdezo?
Én nő vagyok, de ilyen alpári szintre soha nem mennék le.
Ha férfi lennék, és ezt tenné a nejem, akkor vennék egy nagy levegőt, és szedném a cuccomat. Az ilyen viselkedés nemtől függetlenül elfogadhatatlan számomra.
"hogy mi az amiért jár a pofon egy nőnek.."
Drtága kis 23N, SEMMI-ért nem JÁR pofon egy nőnek. SEm férfinek, sem senkinek.
A párja választotta, nyilván ismeretség után. Szagolja, amit szakajtott.
Erőszakra SOHA nincs indok.
Ja, és lehet, és "idős" vagyok 30 felett, de soha senkit nem bántalmazok fizikálisan, és fordítva sem tűröm el. Verbálisan sem alpári módon, csúnya szavakkal.
A párunkat magunk választjuk, tehát magunk elé is tartunk egy tükröt. És soha senkit nem köptem le, és engem sem senki. Ez valami proli szokás?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!