Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a barátnőtök egy autóbaleset során nyaktól lefele lebénulna?
Őszintén fogalmam sincs és remélem soha nem kerülök ilyen helyzetbe. Az a baj egyetértenék az 1-es válaszolóval is de hatalmas bűntudat lenne bennem hogy magára hagytam. Fogalmam sincs mit tennék. Sajnálom az unokatesód amúgy.
Nem tudom, én pörgős életet élek és nem bírnám tologatni se úgy hogy nem tudunk eljárni sehova, semmilyen random progit csinálni vagy akár csak szexelni. 19/F
Amúgy törvényszerű. Az élet törvénye. 25 éves ember. Attól még támogathatja emberileg, de az élet megy tovább. A végleg lebénult volt párjának kellett volna felajánlania, elengednie.
Az ápolás-gondozás a család feladata, nem voltak házasok.
Ez nem érzéketlenség, nem jellemtelenség. A móddal van baj, hogy nem merte szemtől-szemben, de az sem biztos. Lehet, így könnyebben túl lesz rajta. Sokkal nagyobb a baj, mint az, hogy a párja szakított vele.
Lehet azért szakított vele telefonban, hogy ne kelljen így látnia és az emlékeiben egészségesen marad meg.
Feltételezem, hogy nem volt egyszerű döntés, elhatározás.
Fogalmam sincs.
Próbálnék segíteni, ápolni esetleg, de hosszú távon biztos nem menne.
Fordított helyzetben én nem haragudnék meg, ha ezért szakítanának velem.
Embertelen dolog egy magatehetetlen emberről gondoskodni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!