Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt olyan, aki okozott...

Van itt olyan, aki okozott már autóbalesetet? Mi történt pontosan? Indult ellened eljárás?

Figyelt kérdés

Ha okoztàl már autóbalesetet kérlek írj, és írd le, hogy mi történt, indult-e ellened eljárás, mi volt a kimenetele az egésznek.

Főleg azok írjanak kérem, akik ellen indult eljárás!

A ROSSZINDULATÚ EMBEREK TOLJÁK ARRÉBB A BICIKLIT!! ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK!

2022. szept. 7. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb baleset ugyan és nem volt semmi komoly..

Egy főúton befékeztek előttem mert hogy ő letér

Kicsit elgondolkoztam későn észleltem és összekoccantunk kb 70el már..

Neki pár karcolás lett nekem a lökhárítóm bánta és ennyi

Kijött a rendőrség

Betétlap

Ha ilyenkor rendőrt hívsz a vétkesnek 10.000csekk

Szonda ilyesmi

Biztositó fizetett

Ennyi

2022. szept. 8. 00:51
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Okoztam, de elhagytam a helyszínt, sosem találtak meg.
2022. szept. 8. 07:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Körforgalomból kifelé (közvetlenül kihajtás után) meg akartam előzni egy tönymörgőt, ezért gyorsítottam, ő meg vészfékezéssel megállt az út közepén. Nem tudta megmondani miért (semmi nem indokolta), tanú, kamera híján én vittem el a balhét. Ráadásul a biztosítót is lehúzták vagy fél millióval legalább.
2022. szept. 8. 09:26
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Jöhetnek még nyugodtan.

Eljárást senki ellen nem indítottak?

Állítólag három hónapja már minden balesetnél eljárást indítanak az ellen, aki okozta, nem kérdezik meg, hogy elismered-e, vagy nem.

2022. szept. 8. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Elso vagyok

Nekem ez 1 eve tortent

Nem hallottam errol az uj torvenyrol

De kisebb piti baleseteknel ertelme nincs az eljarasnak

Gondolom ha igy is van

Hamar torlik

Hiszen beismered a biztosito fizet

Nincs ertelme az eljarasnak

Ez inkabb akkor ertheto ha halalt okozol

2022. szept. 8. 13:02
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Fiatalok voltunk és hülyék. A pasim vezetett (azóta a férjem), jó bulinak tűnt 30-as táblnál 90-el száguldozni, és frontálisan ütköztünk egy szabályosan közelekdő kocsival.

Nem vagyok vallásos, de azt hiszem, valaki akkor vigyázott ránk, mert se nekünk, se a másik autó utasainak nem történt semmi baja. Semmi a világon. Pedig én ki is repültem a kocsiból, de a fölre estem, épp csak egy kicsit ütöttem meg magam. A másik kocsiban egy gyerekes család utazott, mindannyian rendesen be voltak kötve, a gyerek autósülésben, egy karcolásuk nem esett.

Eljárás indult, a barátom pénzbüntetést kapott.

Ennek már közel 20 éve, de örök tanulság maradt. Én a jogsit csak mostanában mertem letenni. Nem lazázunk biztonsági övön, a gyerekeimet nem engedem olyan autóba beülni, ahol nincs gyerekülés, és ezt nagyon komolyan veszem.

2022. szept. 8. 14:41
 7/10 A kérdező kommentje:

5, ellenem automatikusan eljárást indítottak, nem kérdezték meg elismerem-e.

Nem törvény módosítás volt, hanem csak rendelet, mert sok a közlekedési baleset mostanság.

Nem volt személyi sérülés hála az égnek.

Egy hatalmas luxus autó rohant belém egy nagy kereszteződésben, és koccantunk. Neki a jobb orra sérült, meg szivárgott neki az ablakmosó, de annak a sofőrje négy keréken távozott. Az én autómat trailer vitte el, az nagyobb károkat szenvedett. De nem ez a lényeg.

Mindenki egy karc nélkül kiszállt az autóból hála Istennek.

Kijöttek a rendőrök, szonda, stb. Minden negatív lett. De közölte a rendőr, hogy eljárás fog ellenem indulni, meg meg fognak rángatni.

Életem első szabálysértése volt. Nem tudom mire lehet számítani. Milliós pénzbüntetés, elzárás, közmunka?

Erkölcsibe bekerül? Lesz egyáltalán normális munkám ezek után? Eddig biztonsági őrként dolgoztam. Fegyvervizsgàm is van, egyáltalán dolgozhatok majd innentől, mint fegyveres személy- és vagyonőr? Elvégre eljárás van ellenem folyamatban, és ez állítólag kizáró ok.

Hány év lesz mire ez elévül?

Innentől járkálnom kell majd a rendőrségre?

Senki nem válaszolt nekem a helyszínen semmire, csak annyit mondtak, hogy megràngatnak.

2022. szept. 8. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne hisztizz már, szerinted mindenki élete tönkremegy, aki egyszer koccan? Kapsz egy pár tízezres pénzbírságot, és ennyi. Se közmunka, se hasonlók, és nyugi, erkölcsi bizonyítványt is kapni fogsz.

Nagyobb baj abból lehet, ha drogosan/piásan vezetsz, és valaki meghal. De egy koccanásból, ahol nem sérült meg senki? Napi több száz ilyen történik.

2022. szept. 9. 06:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Bolond vagy?
2022. szept. 9. 07:52
 10/10 A kérdező kommentje:
8, köszi megnyugodtam.
2022. szept. 9. 08:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!