Ki is az a színész aki a 80-as években autóbalesetben elhunyt?
Nem emlékszem ilyenre!
Akik így hirtelen eszembe jutnak, azokról kiderül, hogy fiatalabbak, és/vagy később volt a balesetük.pl. : Selmeci Roland, Bubik, Ternyák Zoltán (aki nem is balesetben halt meg).
Zala Márkra gondoltam(rájöttem) ,, csak sokan azt mondták,hogy autóbalesetet elkövetve öngyilkosságot halt meg,pedig nem biztos!
El is nevezték a magyar James Dean-nek.
Én egyáltalán nem emlékszem dajnos rá(78-as vagyok).
Szomorú az élettörténete.
Szegény nem biztos, hogy ezzel a betegséggel jó szakmát választott, illetve hogy jó-e, hogy ennyiszer átkeresztelték művésznévileg, hogy ne legyen Márkus László ".
De lehet simán, hogy csak félre állították. Akárki nem mehetett Svédországba a 80-években,ki tudja mibe keverték(esetleg a hatóságok).
Igen,sokan nem emlékeznek rá,vagy nem ismerik.. de a halála is tabu mai napig,, évtizedeken keresztül én(és sok mindenki) speciel autóbalesetet tudtam.
Egyébként én 1985-ös születésű vagyok,de emlékszem,hogy gyerekként a szüleim sokat beszéltek róla
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!